Társkereső Balkány

jegyezz meg

Társkeresés Balkányban (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Balkányi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 52 társkereső tag vár rád Balkány és környékéről!
Rövid ismertető


Balkány egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Balkány és környékéről:

Klárika
58 éves
Balkány

Drága Uraim! Asztalos Lászlóné Klára vagyok, 49 éves, Balkányban élek. Szeretnék egy lehetőséget adni magamnak, hogy én is megtaláljam azt akivel esetlegesen eltölthetem hátralévő életemet. 18 éve elváltam, egyedül neveltem 2 gyermekemet, de már kirepültek. Remélem sikerrel járok, szeretek...
Mónika
48 éves
Balkány

Párom,társam keresem!Ide írhatnék sok jót,és szépet,de mivel azt gondolom,hogy fontos a találkozás majd akkor!
Maria
62 éves
Balkány

Vidàm termèszetû rendezett hàttèrrel rendelkezem keresek egy ugyan ilyen pàrt akivel lehet menni kiràndulni a tôbbit szemèlyesen
Szilvia
48 éves
Balkány

Sziasztok. Koromhoz képest életvidám vagyok, szeretem a kihívásokat, szeretek zenét hallgatni. Zenei stílusom: mulatós. Segítőkész, empatikus, emberszerető, társaságkedvelő nő vagyok. Ápolónőként dolgozom egy ápolási otthonban.
Brigitta
27 éves
Balkány

Sziasztok :-) Egy 21 éves egyedülálló anyuka vagyok. Aki engem szeretne annak a fiamat is elkell fogadnia. Véleményem szerint elég alkalmazkodó vagyok.
Judit
46 éves
Szakoly

Sziasztok Judit vagyok 44 éves elvált. Van egy 10 éves fiam egyedül nevelem. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Bízom benne hogy itt megtalálom azt akit keresek.
Mária
53 éves
Geszteréd

Szeretnék egy jó társat,Egy éve elváltam nem jó egyedül.Van lakásom ,rendezett körülmények közt élek nagyon szeretem a rózsákat,más virágokat is.Olyan társat keresek,aki szeret,megbecsül,értékel.Ezeket az érzéseket keresem ,amit nem lehet megvenni.Hűséges tipus vagyok,szeretnék a társamhoz...
Ildikó
57 éves
Nyírmihálydi

Szeretném, ha szeretnének és elfogadnának olyannak , amilyen vagyok. Vidám , mosolygós, bújós vagyok. Közös programokra,kikapcsolódasra nyitott vagyok.
Ibolya
65 éves
Bököny

Fiatalos,igényes,őszinte,kedves, egy pozitiv hölgy vagyok!Nem dohanyzom,nem iszom Szeretek kirándulni ,utazgatni,sportolni,szabadidőmbe.,szeretném ha te is velem tartanál!Köszönöm!
Zsuzsa
40 éves
Bököny

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Szeretném meg találni a társam! Őszinte, megbízható nő vagyok! Van 2 fiam...


Párkereső urak

Társkereső urak Balkány és környékéről:

Andris
29 éves
Balkány

Szia! Els sorban is szeretem az szintesget! Így kezdenm azzal , hogy van egy kisfiam.Sajnos nem velem l de viszont rendszeresen ltom.Szeretek vicceldni , beszlgetni, edzterembe jrni. Ha fel keltettem így is az rdekldsed rszemrl indulhat az ismerkeds!
Gábor
31 éves
Balkány

Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolatot keresek. Ide nem akarok regényt írni majd menet közben minden kiderül.
Lackó
30 éves
Balkány

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt nem kalandozás céljából. Nem kergetek ideálokat csak összhang legyen meg.
László
32 éves
Balkány

Csak komoly kapcsolatot keresek!sokat dolgozom,ezért választottam ezt az oldalt az ismerkedésre! Hobbim:horgászat,kerékpározás,olvasás ,zenehallgatás!
Attila
30 éves
Balkány

Szeretek ismerkedni, nem zárkozok el semmi újjtól. Normális kapcsolatot keresek és hosszútávon gondolkozok! Irj bizalommal hidd el nem fogod megbánni!! :) :)
György
38 éves
Balkány

Szia Gyuri vagyok komoly kapcsolatot szeretnek lehetoleg hozzam illo parterrel ha szimpatikusnak talalsz irj!!
Attila
37 éves
Balkány

Peti
36 éves
Balkány

A Lajos barátom azt mondta :"hát fiam, ezzel a külsővel nem lesz könnyű dolgod a többi figurával szemben, de ha valaki veszi a fáradságot hogy megismerjen az nem fogja megbánni. ":) köszi Lali
Ferenc
52 éves
Szakoly

48éves vagyok,elvált,aszüleimnél lakom. Három gyerekem van, ők az anyjukkal élnek. Keresem párom, 40-50éves hölgy személyében hajdú és szabolcs megyének.
Miklós
34 éves
Szakoly

Ez vagyok én: Én egy 29 éves férfi vagyok. Szeretem a vígjátékokat, főleg a paródiafilmeket, ezen belül Leslie Nielsen mozijait, de kedvelem még a sci-fi filmeket, sorozatokat is.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/balkany
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:14:52