Társkereső Bodaszőlő

jegyezz meg

Társkeresés Bodaszőlő (Hajdú-Bihar)

Bodaszőlő-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1380 társkereső tag vár rád Bodaszőlő és környékéről!
Rövid ismertető


Bodaszőlő egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Bodaszőlő és környékéről:

Etelka
48 éves
Bocskaikert

Hallasserult vagyok! Szeretnem megtalalni a tarsamat! Aki joban rosszban kitart mellettem! Szeresse a tortenelmet, irodalmat, es szeresse a szepet!
Mária
70 éves
Bocskaikert

Életvidám, pozitív gondolkozású vagyok. Kirándulni szeretek. Szeretem a rendet tisztaságot. Van két fiam, ők már családos emberek.
Alma
54 éves
Józsa

Itt vagyok, újra itt vagyok... Véget ért szívem ámokfutása. Itt vagyok, újra itt vagyok. Átölelsz magyarázatra várva. Emlékkel telt bőröndjeim elrakom. De titkukat megfejteni nem hagyom.
Anikó
47 éves
Hajdúhadház

Szia kedves idegen! Határozott, ha kell komoly, általában mosolygós, kedves természetű vagyok. Szeretem megbeszélni a problémákat és nem el menni mellettük. Szeretek utazni, moziba járni és mindent ami kizökkent a monoton hétköznapokból. Egyenes, őszinte embernek tartom magam. Van rajtam némi...
Rozi
64 éves
Hajdúhadház

Eleget voltam már egyedül ahhoz, hogy vágyjak egy boldog kapcsolatra. Megértés, elfogadás, nyugalom, szeretet és kész a boldogság.
Tünde
48 éves
Hajdúhadház

Nem igazán akarok magamról irni.Ha meg akarsz tudni valamit irj nyugodtan,válaszolok minden kérdésre.
Manyika
72 éves
Hajdúhadház

Ha vékony társat szeretnél, akkor valószínű, nem én vagyok az eseted, de ha egy őszinte, becsületes, megbízható, humort szerető társra vágysz, azt bennem megtalálod. Köszönöm, hogy elolvastad!
Magdika
50 éves
Hajdúhadház

Szia! Kèrdezz, ès èn válaszolok! Nem egyèjszakás kapcsolatot keresek! Nem kezdek el regényt írni magamról, ha szeretnél megismerni èn nem akadályozlak meg benne! 😁😉
Marika
55 éves
Hajdúböszörmény

Nyitott, érdeklődő, optimista szemléletű ember vagyok. Kedvelem a kirándulásokat, szeretek felfedezni, rátalálni a szép dolgokra, legyen szó a természetről, vagy egy épületről. Jó beszélgető-és hallgatótárs vagyok.
Szilvi
28 éves
Hajdúböszörmény

Sziasztok! Nem is tudom,hogy mit írhatnék így bemutatkozó gyanánt,mert aki többet akar rólam tudni az úgyis fog,aki pedig nem az pedig nem. Egy pár dolgot megosztok magamról csak úgy elöljáróban.23 éves vagyok Hajdúböszörményben élek.Hobbijaim zene hallgatás,sportolás,szeretek kirándulni.Imádok...


Párkereső urak

Társkereső urak Bodaszőlő és környékéről:

József
48 éves
Bocskaikert

Intelligens,őszinte,családcentrikus,igaz ember vagyok.Ha szeretnél közelebbről megismerni,kérlek írj!
Feri
36 éves
Bocskaikert

"Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden." Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés, egy igazi Nőt, aki önzetlenül szeretetet, megbecsülést, gondoskodást, meleg otthont tud és akar nyújtani, aki szintén azt a tá...
Károly
51 éves
Bocskaikert

Sziasztok Egyedűl álló független pasi vagyok! Elg humoros nak tartanak! Majd akit érdekel eldönnti! Dohányzom és iszok is persze csak módjával! A tö bi meg majd kiderűl.
Lajos
27 éves
Bocskaikert

Jelenleg egyedül aló vagyok ,keresem életem párját. Hosszú távú kapcsolatra vágyok. Romantikus alkat vagyok szeretek szeretetet adni, de persze kapni is ezért csak komoly hölgyek keressenek, akik hasonlóan vágynak egy biztos társra az életében. Nemrég tetem le egy festő szakmát, amiben sze...
Péter
44 éves
Bocskaikert

Főképp csak kíváncsiságból regisztráltam, és hogy kipróbaljam a szerencsém. Alig várom már hogy kiderüljön.
Laci
52 éves
Bocskaikert

Szeretni és szeretve lenni mint minden ember vágya, kissé félénk, de vidám ember vagyok, szeretem a természetet,a többit megkérdezheted ha érdeklődésedet felkeltettem.
Laci
38 éves
Hajdúhadház

Általában vidàm természetű vagyok.szeretek sétálni.Öszinte,lelkiismeretes vagyok.Nem iszom csak ritkán.Komoly kapcsolat céljából vagyok itt,hátha összejön.Öszintesség,megbecsülés és a szeretet a legfontosabb számomra.
Gyuri
43 éves
Hajdúhadház

Szeretnék párt találni. Komoly kapcsolatot keresek ezért vagyok itt. Szivesen találkozok személyes kapcsolat híve vagyok.Hajdúhadházon élek egyedül saját házban.Nem igazán járok sehová inkább ithon vagyok. Egyedül nem sok kedvem van. Itt nem tudok válaszolni sajnos havonta csak 7levelet enged a r...
Tamás
26 éves
Hajdúhadház

Hogy is kezdjem, szeretek motorozni, pingpongozni, haverokkal lógni, utazgatni!!! Őszinte,szeretetteljes,odaadó fiúnak tartom magam.Szeretnék nőkkel ismerkedni,beszélgetni! Komoly kapcsolatot keresek ha van itt egyáltalán olyan! Ne csak a borítóképet nézd meg,hanem azt is ami mögötte van!! A...
Sándor
46 éves
Hajdúhadház

Sándornak hívnak.Hajdúhadházon lakom.Komoly kapcsolatot keresek.Szeretem az állatokat,zenét hallgatni,kirándulni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bodaszolo
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 13:57:39