Társkereső Bodaszőlő

jegyezz meg

Társkeresés Bodaszőlő (Hajdú-Bihar)

Bodaszőlő-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1504 társkereső tag vár rád Bodaszőlő és környékéről!
Rövid ismertető


Bodaszőlő egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Bodaszőlő és környékéről:

Etelka
49 éves
Bocskaikert

Hallasserult vagyok! Szeretnem megtalalni a tarsamat! Aki joban rosszban kitart mellettem! Szeresse a tortenelmet, irodalmat, es szeresse a szepet!
Mária
70 éves
Bocskaikert

Életvidám, pozitív gondolkozású vagyok. Kirándulni szeretek. Szeretem a rendet tisztaságot. Van két fiam, ők már családos emberek.
Alma
55 éves
Józsa

Itt vagyok, újra itt vagyok... Véget ért szívem ámokfutása. Itt vagyok, újra itt vagyok. Átölelsz magyarázatra várva. Emlékkel telt bőröndjeim elrakom. De titkukat megfejteni nem hagyom.
Rozi
65 éves
Hajdúhadház

Eleget voltam már egyedül ahhoz, hogy vágyjak egy boldog kapcsolatra. Megértés, elfogadás, nyugalom, szeretet és kész a boldogság.
Anikó
47 éves
Hajdúhadház

Szia kedves idegen! Határozott, ha kell komoly, általában mosolygós, kedves természetű vagyok. Szeretem megbeszélni a problémákat és nem el menni mellettük. Szeretek utazni, moziba járni és mindent ami kizökkent a monoton hétköznapokból. Egyenes, őszinte embernek tartom magam. Van rajtam némi...
Tünde
49 éves
Hajdúhadház

Nem igazán akarok magamról irni.Ha meg akarsz tudni valamit irj nyugodtan,válaszolok minden kérdésre.
Manyika
73 éves
Hajdúhadház

Ha vékony társat szeretnél, akkor valószínű, nem én vagyok az eseted, de ha egy őszinte, becsületes, megbízható, humort szerető társra vágysz, azt bennem megtalálod. Köszönöm, hogy elolvastad!
Magdika
51 éves
Hajdúhadház

Szia! Kèrdezz, ès èn válaszolok! Nem egyèjszakás kapcsolatot keresek! Nem kezdek el regényt írni magamról, ha szeretnél megismerni èn nem akadályozlak meg benne! 😁😉
Márta
69 éves
Hajdúböszörmény

Én úgy gondolom írhatok ide akármit. Lehet egész mást gondolsz rólam. Egymást megismerni csak személyesen lehet én úgy gondolom.
Erzsébet
56 éves
Hajdúböszörmény

Életvidám ,Hűséges, Ismerkedni szeretnék komoly párkapcsolat céljából Szeretem a szépet és a jót Sajnos nem vagyok elő fizető


Párkereső urak

Társkereső urak Bodaszőlő és környékéről:

Jani
38 éves
Bodaszőlő

Sziasztok. Én egy 37 éves,állatokkal foglalkozó,természetet kedvelő,hagyományos értékrendekkel rendelkező,dolgos férfi vagyok. Komoly,tartós kapcsolat céljából regisztráltam,az egy éjszakás kalandok nem érdekelnek.
Erik
23 éves
Bodaszőlő

Sziasztok 23 éves vagyok hobbim a főzés Építő iparban dolgozók nincs gyerekem. Egyelőre családdal lakom. Szeretnék ismerkedni..
József
48 éves
Bocskaikert

Intelligens,őszinte,családcentrikus,igaz ember vagyok.Ha szeretnél közelebbről megismerni,kérlek írj!
Feri
36 éves
Bocskaikert

"Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden." Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés, egy igazi Nőt, aki önzetlenül szeretetet, megbecsülést, gondoskodást, meleg otthont tud és akar nyújtani, aki szintén azt a tá...
Lajos
27 éves
Bocskaikert

Jelenleg egyedül aló vagyok ,keresem életem párját. Hosszú távú kapcsolatra vágyok. Romantikus alkat vagyok szeretek szeretetet adni, de persze kapni is ezért csak komoly hölgyek keressenek, akik hasonlóan vágynak egy biztos társra az életében. Nemrég tetem le egy festő szakmát, amiben sze...
Károly
51 éves
Bocskaikert

Sziasztok Egyedűl álló független pasi vagyok! Elg humoros nak tartanak! Majd akit érdekel eldönnti! Dohányzom és iszok is persze csak módjával! A tö bi meg majd kiderűl.
Péter
45 éves
Bocskaikert

Főképp csak kíváncsiságból regisztráltam, és hogy kipróbaljam a szerencsém. Alig várom már hogy kiderüljön.
Laci
52 éves
Bocskaikert

Szeretni és szeretve lenni mint minden ember vágya, kissé félénk, de vidám ember vagyok, szeretem a természetet,a többit megkérdezheted ha érdeklődésedet felkeltettem.
Róbert
34 éves
Hajdúhadház

Szia, Robi vagyok. Nem igazán tudom miért regisztráltam. Persze vannak körvonalak. Szeretnék lelni valakit akivel tudok beszélgetni jókat és hosszan. Valakit akit én legalább annyira érdeklem mint ő engem. Valakit, akinek nem csak arra kellek. Valakit aki talán lehet nincs is. Ha esetleg szimpati...
Attila
34 éves
Hajdúhadház

Sziasztok, 33 éves vagyok barátkozni , ismerkedni szeretnék. Szeretek moziba meg összejövetelekre menni. Szeretem az egészséges életet. Szeretek turázni kirándulni. Szeretem a változásokat .


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/bodaszolo
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 13:00:16