Társkereső Pallag

jegyezz meg

Társkeresés Pallag (Hajdú-Bihar)

Pallag-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1412 társkereső tag vár rád Pallag és környékéről!
Rövid ismertető


Pallag egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pallag és környékéről:

Timea
46 éves
Debrecen

Szeretnék szeretni,és szeretve lenni! Talán még van esély párt találni,aki úgy fogad el ahogy vagyok.
Márta
76 éves
Debrecen

Jó megjelenésű,intelligens optimista, értelmes,független,polgári érték rendű, megbecsülést adó és igénylő hölgy vagyok.Erkölcsileg és anyagilag stabil. Hasonló adottságú társat keresek korban hozzám illőt.
Kau
44 éves
Debrecen

Egy lany vagyok csupan a sok kozul, aki a videkrol a varosba kerul...
Ili
68 éves
Debrecen

Őszinte, céltudatos, határozott jellemű, mosolygós, fiatalos 68 éves, szőke, barna szemű, kellemes megjelenésű hölgy vagyok, keresem korban hozzám illő partnerem. Szép napot!
Mónika
47 éves
Debrecen

\" Az ember akkor a legmagányosabb,amikor sokan vannak körülötte,de nincs ott az az egy aki benne van a csöndben\"
Marianna
44 éves
Debrecen

Kedves, finom lelkű, művészi hajlamú nő vagyok, ezek ellenére nagyon házias, szeretek otthon lenni, imádom a kertet a virágokat, a zenét és a bicklizést:-) Nagyon sok minden érdekel, nyitott vagyok a világra.
Magdolna
58 éves
Debrecen

Üdvözöllek kedves látogató:-) Hogy milyen vagyok? Azt nem Én szeretném magamról elmondani:-) Ismerkedem ,barátkozom, s talán találkozom valakivel....
Edit
63 éves
Debrecen

Ismerj meg személyesen annyit azért elárulok imádom a finom lángost de csak amit én készitek tejföllel és sok sok sajttal
Ildikó
54 éves
Debrecen

Őszinteség , humor ,vidámság az életem elengedhetetlen része . :-) :-) Csak bízni tudok abban,hogy másnak is fontosak ezek az emberi tulajdonságok !
Judy
67 éves
Debrecen

Szeretnélek megtalálni. Egy hűséges,vidám,figyelmes,becsületes igazi párkapcsolatot találni.Őszinteség nem hátrány!Csak Te vagy aki kell !


Párkereső urak

Társkereső urak Pallag és környékéről:

Attila
48 éves
Debrecen

...hogy ez milyen nehéz!!! Nos,debreceni,egyedülálló férfiként keresem páromat.Megvan mindenem...két kezem,két lábam,szóval mindenből pont annyi amennyi kell :).Káros szenvedélyektől mentes vagyok,nem cigerettázok,nem iszok,nem csajozok(ezen szeretnék változtatni) :D!Nem vagyok egy tipikus lati...
Pál
43 éves
Debrecen

Magamat jellemezve égimeszelő nem vagyok, nagyobbra nőni már nem fogok, ez tény. De hűséges vagyok-ami a mai világban nem elhanyagolandó-, szorgalmas, kitartó, romantikus és talán szerethető is. Szeretek a páromnak minden téren örömet okozni. Hibák: van bennem némi makacsság, önfejűség, merevség,...
Sandor
57 éves
Debrecen

Komoly kacsolatot remenyeben vagyok itt. Szeretek a termeszetben lenni, kirandulni, kerteszkedni. Fozni, bogracsozni. A szabadteri programokat. A meghitt osszebujos esteket aparommal.
László
51 éves
Debrecen

Szia keresem társam kérlek írj ha elnyertem a tetszésedet Hosszutávon nem jó egyedül az élet :) Írj vagy hivj mivel nem vagyok VIP nem tudok rádírni :(
Sandor
63 éves
Debrecen

Szia Kedves idegen. Én egy átlagembernek mondanám magam. 170 cm magas 86 kg barna haj barna szem 57. évemet taposom remélem még ennyit meg érek!!! Na de félre a tréfával! Ha meg ismersz meg szeretsz vagy nem de ha nem ismersz meg soha nem fogsz meg szeretni! Tégy egy kísérletet. Puszi minden érde...
László
40 éves
Debrecen

Beszelgetések során elválik, hogy mi is alakul ki közöttünk! Élet útja kiszámíthatatlan!Jó keresgélést mindenkinek!
Zulur
29 éves
Debrecen

Sziasztok. Átlagos ember vagyok.Szeretek sörözni gépezni gokártozni szeretem a várakat. Keresek egy átlagos nőt.Nem sok elvárásom van csak hogy közel legyen.
Zoltán
48 éves
Debrecen

Egyedül élek,alkoholmentes , sportos, vállalkozó életet.Komoly kapcsolat reményében vagyok az oldalon. Randi,vacsi, wellness , kirándulás,aztán jöhet a komoly kapcsolat.Sokat ne chateljünk inkább igyunk meg egy kávét és beszélgessünk. Távolság nem akadály.
Csaba
40 éves
Debrecen

Tartós kapcsolatot keresek egy életre.megbízható és őszinte korban hozámilö hölgy személyében. Debrecen és környéke
István
42 éves
Debrecen

Önmagára és a környezetére igényes, elvált férfi vagyok, aki minden élethelyzetnek a szebbik oldalát igyekszik megtalálni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/pallag
Nyomtatás dátuma: 2021-05-07 06:54:31