Társkereső Pallag

jegyezz meg

Társkeresés Pallag (Hajdú-Bihar)

Pallag-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1306 társkereső tag vár rád Pallag és környékéről!
Rövid ismertető


Pallag egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pallag és környékéről:

Anita
40 éves
Debrecen

40éves egyedülálló nőként keresem korban hozám illő kedves, intelligens nőtlen férfitársam.Gyermek nem akadály,sőt!
Erika
49 éves
Debrecen

Életvidam, humoros, őszinte, kedves nő vagyok. Káros szenvedélyektől mentes. Keresem megbízható társam. Állatszerető, sportszerető vagyok.
Icus
46 éves
Debrecen

Spirituális, transzcendentális, életigenlő, pozitív, kimagasló igazságtudatú, érzéki, szexuális energiákkal maximálisan jól bánok, értelmes és érzelemdús, lelkes, odaadó, vigyázó, érdeklődő vagyok. Tartsd be a 4 alapszabály ami egy kiegyensúlyozott hosszú parkapcsolathoz,kb ennyi. Karakternek...
Györgyi
54 éves
Debrecen

Öt éve váltam el. Van két szép fiam, 20-26 évesek. Vállalkozó vagyok. Szeretni szeretnék és szeretve lenni.
Kati
56 éves
Debrecen

Komoly kapcsolatot keresek, nem futó kalandot. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, őszinteség, szeretet, tartalmas időtöltés egy igazi férfival, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt...
Melinda
40 éves
Debrecen

Ismerkedés, párkapcsolat céljából regisztráltam. A futó kalandokat meghagynám másoknak. Van 3 fiam, ők a legfontosabbak. A kicsi él velem életvitelszerűen. Nem szeretnék már több gyereket. Erős, határozott egyéniség, nő vagyok.
Alma
36 éves
Debrecen

Magamról... Elcsépelten hangozhat, de az Igazit keresem... Egy hagyományos értékrend szerint élő, kedves, intelligens, érzelemgazdag fiúra/férfira vágyom, a 30 fölötti, de a 45 alatti korosztályból... Olyan Társra vágyom, aki elfogadja azt, hogy nálam testiségre a házasság után kerülhet...
Erika
55 éves
Debrecen

Olyan társat keresek aki rendezett anyagiakkal rendelkezik,ápolt külsejü, jó humoru, életvidám, debreceni, van saját lakása, nem igényli hogy állandóan egymás nyakán csüngjünk. Esténként, illetve hétvégén tudok a párommal találkozni, de nem minden nap. Közepes testalkatu legyen, a kövéreket nem...
Jutka
55 éves
Debrecen

Szeretném megtalálni az én "emberemet". Ugyanis minden jobb, ha ketten vagyunk. Tudom nem könnyű, de vannak sikertörténetek, hát lássuk.
Elvira
46 éves
Debrecen

Szeretek többek között a természetben sétálni, túrázni, valamint napi szinten kerékpározom, ami részben hobbi részben pedig közlekedési forma. Hobbijaim egyike pedig a puzzle képek kirakása.


Párkereső urak

Társkereső urak Pallag és környékéről:

Béla
64 éves
Debrecen

Nem először vagyok itt, szeretném hinni, hogy utoljára. Alapvetően jól érzem magam a bőrömben, elégedett vagyok az életemmel. Azaz majdnem....jó lenne valakivel újra megosztani, talán végre véglegesen... Keresem a társam, aki mellett jó nem csak elaludni, de felébredni is. Aki a barátnőm, a szere...
Lali
65 éves
Debrecen

Keresek egy egyszerŪ hölgyet kivel jobbà tennènk egymàs èletèt,szeretek strandozni,kerèkpàrozni,meg mindent ami jò,Derèk fàjòs vagyok ès huzom a ball làbam,hasonl&#242...
István
33 éves
Debrecen

Ne várj arra, hogy a dolgok megváltoznak majd körülötted a világban! Te magad légy az a változás!!!!
Ferenc
44 éves
Debrecen

Tartós kapcsolatra keresem nyitott gondolkodású páromat . Szeretek főzni, utazni, túrázni a hegyekben! Ha felkeltettem érdeklődésed írj bátran!
Sandor
57 éves
Debrecen

Komoly kacsolatot remenyeben vagyok itt. Szeretek a termeszetben lenni, kirandulni, kerteszkedni. Fozni, bogracsozni. A szabadteri programokat. A meghitt osszebujos esteket aparommal.
József 51
60 éves
Debrecen

Szabadidőpartnert, barátnőt keresek az élet napos oldalán való programokhoz, hosszú távra. Azután majd meglátjuk, hogyan tovább. Mindig minden két emberen múlik.
József12
62 éves
Debrecen

Keresek egy társat, aki hisz még az érzésekben, és nem hever romokban sem az élete, sem a lelke, képes szeretni és szeretetet kapni elfogytak a megírható leveleim!
Béla
62 éves
Debrecen

Szia Mindenkinek! Örülök, hogy benéztetek hozzám. Egy tartós kapcsolatot keresek. Ha valaki hasonlóan gondolja, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Ha elfogynak a megirható leveleim, sajnos nem tudok válaszolni!
László
51 éves
Debrecen

hiába írok ide valamit magamró.aki megakar ismerni az majd megtudja.hajdú bihari hölgyet keresek tartós kapcsolatra.
Imi
60 éves
Debrecen

Szia... Egy megértő,sportos,elegáns,...,ismerkedne....((Lehet hogy veled..!!! )) Mindent személyesen mert az sokkal de sokkal többet elárul a személyiségünkről.... Fontos !! 1 lépés :Én jelzek te jelzel..""vagy nem "" 2.lépés:: Én írok és te válaszolsz... 3.lépés:: A tová...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/pallag
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 13:42:58