Társkereső Cibak

jegyezz meg

Társkeresés Cibak (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Cibak-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 53 társkereső tag vár rád Cibak és környékéről!
Rövid ismertető


Cibak egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Cibak és környékéről:

Klárika
58 éves
Balkány

Drága Uraim! Asztalos Lászlóné Klára vagyok, 49 éves, Balkányban élek. Szeretnék egy lehetőséget adni magamnak, hogy én is megtaláljam azt akivel esetlegesen eltölthetem hátralévő életemet. 18 éve elváltam, egyedül neveltem 2 gyermekemet, de már kirepültek. Remélem sikerrel járok, szeretek...
Mónika
48 éves
Balkány

Párom,társam keresem!Ide írhatnék sok jót,és szépet,de mivel azt gondolom,hogy fontos a találkozás majd akkor!
Maria
62 éves
Balkány

Vidàm termèszetû rendezett hàttèrrel rendelkezem keresek egy ugyan ilyen pàrt akivel lehet menni kiràndulni a tôbbit szemèlyesen
Szilvia
48 éves
Balkány

Sziasztok. Koromhoz képest életvidám vagyok, szeretem a kihívásokat, szeretek zenét hallgatni. Zenei stílusom: mulatós. Segítőkész, empatikus, emberszerető, társaságkedvelő nő vagyok. Ápolónőként dolgozom egy ápolási otthonban.
Brigitta
27 éves
Balkány

Sziasztok :-) Egy 21 éves egyedülálló anyuka vagyok. Aki engem szeretne annak a fiamat is elkell fogadnia. Véleményem szerint elég alkalmazkodó vagyok.
Mária
53 éves
Geszteréd

Szeretnék egy jó társat,Egy éve elváltam nem jó egyedül.Van lakásom ,rendezett körülmények közt élek nagyon szeretem a rózsákat,más virágokat is.Olyan társat keresek,aki szeret,megbecsül,értékel.Ezeket az érzéseket keresem ,amit nem lehet megvenni.Hűséges tipus vagyok,szeretnék a társamhoz...
Judit
46 éves
Szakoly

Sziasztok Judit vagyok 44 éves elvált. Van egy 10 éves fiam egyedül nevelem. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Bízom benne hogy itt megtalálom azt akit keresek.
Ibolya
65 éves
Bököny

Fiatalos,igényes,őszinte,kedves, egy pozitiv hölgy vagyok!Nem dohanyzom,nem iszom Szeretek kirándulni ,utazgatni,sportolni,szabadidőmbe.,szeretném ha te is velem tartanál!Köszönöm!
Zsuzsa
40 éves
Bököny

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Szeretném meg találni a társam! Őszinte, megbízható nő vagyok! Van 2 fiam...
Katalin
44 éves
Érpatak

Megbízható, őszinte, figyelmes, kedves...és tudod mit?! A többi, egy levélváltás alkalmával kiderül, hogy valójában milyen is vagyok! Ízelítőként azért írok egy keveset magamról: Én egy érzelmes Nő vagyok! Számomra nagyon fontos az ölelés a csók a simogatás...egyszóval a törődés. Értem ezalatt,...


Párkereső urak

Társkereső urak Cibak és környékéről:

Andris
29 éves
Balkány

Szia! Els sorban is szeretem az szintesget! Így kezdenm azzal , hogy van egy kisfiam.Sajnos nem velem l de viszont rendszeresen ltom.Szeretek vicceldni , beszlgetni, edzterembe jrni. Ha fel keltettem így is az rdekldsed rszemrl indulhat az ismerkeds!
Gábor
31 éves
Balkány

Szeretnék ismerkedni komoly kapcsolatot keresek. Ide nem akarok regényt írni majd menet közben minden kiderül.
Lackó
30 éves
Balkány

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt nem kalandozás céljából. Nem kergetek ideálokat csak összhang legyen meg.
László
32 éves
Balkány

Csak komoly kapcsolatot keresek!sokat dolgozom,ezért választottam ezt az oldalt az ismerkedésre! Hobbim:horgászat,kerékpározás,olvasás ,zenehallgatás!
Attila
30 éves
Balkány

Szeretek ismerkedni, nem zárkozok el semmi újjtól. Normális kapcsolatot keresek és hosszútávon gondolkozok! Irj bizalommal hidd el nem fogod megbánni!! :) :)
György
38 éves
Balkány

Szia Gyuri vagyok komoly kapcsolatot szeretnek lehetoleg hozzam illo parterrel ha szimpatikusnak talalsz irj!!
Attila
37 éves
Balkány

Peti
36 éves
Balkány

A Lajos barátom azt mondta :"hát fiam, ezzel a külsővel nem lesz könnyű dolgod a többi figurával szemben, de ha valaki veszi a fáradságot hogy megismerjen az nem fogja megbánni. ":) köszi Lali
Géza
50 éves
Geszteréd

Vidám társaság kedvelő ember vagyok . Mindent elkövetek hogy a társam is boldog legyen meletem hasonló tipusú hölgyet keresnék !
Ferenc
52 éves
Szakoly

48éves vagyok,elvált,aszüleimnél lakom. Három gyerekem van, ők az anyjukkal élnek. Keresem párom, 40-50éves hölgy személyében hajdú és szabolcs megyének.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Amikor rátaláltam erre az oldalra,az volt az első hogy elolvasgattam a sikertörténeteket. Az álmom az volt,mint mindenkinek...egy hozzám illő társ- és megfogadtam,hogy ha megtalálom,én is írok majd nektek-hogy még több reményt adjak a többieknek...

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/cibak
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 11:01:46