Társkereső Mikepércs

jegyezz meg

Társkeresés Mikepércsen (Hajdú-Bihar)

Mikepércsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 31 társkereső tag vár rád Mikepércs és környékéről!
Rövid ismertető


Mikepércs egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Mikepércs és környékéről:

Gyöngyi
50 éves
Mikepércs

Vidám, fiatalos nö vagyok. A számok mit számitanak :-) keresem hasonló társamat. Sétálni, beszélgetni, nevetni szeretek, de sajnos nem mindig ebből áll az élet.
Sziszi
63 éves
Mikepércs

Vidám természetű vagyok, szeretek a konyhában alkotni, zenét hallgatni minden mennyiségben, táncolni, kertészkedni, fürdőbe járni, kirándulni. Ha hasonló érdeklődésű vagy, talán ezeket jól csinálnánk együtt!
csenge
37 éves
Mikepércs

Éva
50 éves
Mikepércs

Energikus ,határozott nő vagyok, vidám ,mosolygós, szeretem az embereket, mindenkivel megtalálom a közös hangot, csoportvezetőként dolgozom. Két gyermek él még velem 18 és 14 évesek. Szeretem az állatokat, virágokat, szeretek rajzolni, verset írni.
Marika
58 éves
Sáránd

Egy átlagos ember,aki a hivatali munka után szeret sütni,főzni,társaságban lenni.Szeretem a háziállatokat,kertészkedést.
Viktoria
50 éves
Hajdúbagos

Hiszem,hogy párosan szep az élet! Mindenkinek van egy második esély a boldogsághoz, 50 fölött meg főleg!
Piroska
67 éves
Hosszúpályi

66 éves egyedülálló vagyok. 1 gyermekem van, aki már nem él velem. Szeretnék egy becsületes és hüséges jó társra találni, akivel még bármi is kialakulhat, ha ő is ugy akarja.De eddig még nem sok sikerrel jártam és nem is reménykedek hogy valaha járhatok is.
Marianna
37 éves
Hosszúpályi

Majd ha megismerkedünk mindent megtudunk egymásról. Ha szeretnél valami infót rólam kérlek írj privátban!:-)
Ibolya
30 éves
Hosszúpályi

Kedves és őszinte lány vagyok aki meg szeretne ismerni az írjon! Találjuk meg a közös nevezőt és beszélgessünk egy jót!
Párkereső urak

Társkereső urak Mikepércs és környékéről:

Tibor
53 éves
Mikepércs

Kedves érdeklődő! Csendes, nyugodt, megértő, türelmes, hűséges, szerény embernek ismernek, aki káros szenvedélyektől mentesen, a lehetőségekhez képest egészségesen próbál meg élni. Informatikusként dolgozom, szabadidőmben nagyon szeretek kirándulni, túrázni (imádom a hegyeket), és eközben az él...
Gyula
48 éves
Mikepércs

Egy kicsit humoros és talán túl romantikus is vagyok. Remélem hogy találok itt egy hozzám illő hölgyet aki a jót is látja bennem!
Imi
56 éves
Mikepércs

És hogy mit és hogyan szeretném...Tolerancia, őszinteség és intelligencia , ezt adom, és ezt is kérem , egy nőies, nyitott, kommunikatív hölgytől , aki a mindennapok élménye mellett távlatokban is gondolkodna. Ha ezt hozta az élet már, hát hadd tomboljon köztünk az új nyár...
Istvan
47 éves
Mikepércs

Kedves Társkereső ! Elvált férfi vagyok 2016-óta . Keresem hasonló korú , és gondolkodású társamat . Nem kalandot keresek hanem egy társat akit őszintén szerethetek , tisztelhetek . Akivel boldogan élhetem majd a későbbiekben az életem . Ha Te is így gondolkozol és gondolod , várom m...
András
40 éves
Sáránd

Írhatok én ide bármilyen szöveget de inkább nem írok írjál nekem és ismerjük meg egymást közelebbről.
László
40 éves
Sáránd

Keresem társam, aki szeretett adni és kapni vágyó!Szeretem a paromat elkényeztetni ,ölelni ,hozzá bújni ,csókjaimmal elhalmozni ,ha te erre a tipusu férfira vágysz ,kérlek ne habozz írj !Hogy milyen vagyok ? Szeretek pozitív értelemben meglepetéseket okozni a páromnak,minden káros szenvedélyektő...
László
45 éves
Sáránd

Szerintem senki sem tökéletes,én sem,de ide bármit lehet írni ezért ismerj meg és minden kiderül.Hajrá lányok!
Jocó
33 éves
Sáránd

vicces, szeretek sok mindent, kérdezz ,ismerj meg és meg tudod milyen vagyok valójában . .
ERNŐ
62 éves
Sáránd

CSENDES CSALÁD SZERETŐ FÉRFI,SZERETEM AZ ÁLLATOKAT,A TERMÉSZETET A KIRÁNDULÁST,VIDÉKEN ÉLŐ LAKÁSSAL RENDELKEZŐ VAGYOK.
János
27 éves
Sáránd

Sziasztok lányok. Szabad időmben Szeretek biciklizni haverhozz menni Stb. Otthon segíteni Van egy kutyám és két macsek Szeretek ismerkedni inkább otthon ülö/vissza huzodo vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Olvasó! A címben szereplő kisfiú 2011 november végén született meg Budapesten egy szerelem gyümölcseként, ami bearanyozza az életem lassan 3 éve...

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/mikepercs
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 13:55:30