Társkereső Ebes

jegyezz meg

Társkeresés Ebesen (Hajdú-Bihar)

Ebesi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 102 társkereső tag vár rád Ebes és környékéről!
Rövid ismertető


Ebes egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ebes és környékéről:

Alexa
24 éves
Ebes

Kedves, jó lelkű lány vagyok. Tartós kapcsolatot keresek. Szeretek kirándulni, rendszeresen sportolok.
Viola
77 éves
Hajdúszoboszló

Önmagamra és környezetemre igényes vagyok. Rendezetetten élek,fiatalos alkattal, gondolkodással öltözködéssel. Keresem hasonló párom, kinek fontos a szeretet, a tisztelet és az őszinteség.
Krisztina
45 éves
Hajdúszoboszló

Komoly kapcsolatot keresek csakis korban hozzám illőt lehetőleg közelit... Hogy kit keresek ?: Őszinteség...humor...ápoltság...tisztelet...intelligencia....alap....ha magas is vagy már előny...:-)
Anikó
69 éves
Hajdúszoboszló

Keresem a társam, barátom, kedvesem és végleges párom , kölcsönös szimpátia esetén tartós kapcsolat reményében. Egyedül élek, szeretem a természetet, állatokat, a virágokat, a jó zenét és sok minden mást is ! Szeretnék egy jó kedélyű, ápolt ,kiegyensúlyozott partnert találni a szabadidőnk...
Magdi
54 éves
Hajdúszoboszló

Szia!Egy vidám természetű elvált nő vagyok!Svédországba élek a munkám ide köt,de Magyarországra járok haza!Ismerkedek és bármi kialakulhat!
Réka
34 éves
Hajdúszoboszló

"Nem sok embernek nyílok meg, általában csendes vagyok, és nem keresem mások figyelmét. Ezért ha megmutatom neked, hogy valójában ki is vagyok, az azt jelenti, hogy különleges vagy számomra."
Márta
56 éves
Hajdúszoboszló

"Nincs olyan ember, aki ne tudná megtalálni a Másik Felét. Életünk valamely pillanatában mindannyian keresztezzük a Másik Felünk útját, és felismerjük őt." "Mindaddig, amíg nem jön valaki, aki értelmet ad neki, a Szerelem csak egy szó." (Paulo Coelho) Talán éppen te vagy...
Vera
43 éves
Hajdúszoboszló

Nehezen tudok megnyílni mások előtt , úgyhogy sokat kell beszéltetned.De ha sikerül , akkor szerencséd van...:-)
Andrea
48 éves
Hajdúszoboszló

45 éves nő vagyok és keresem hozzám illő páromat, akivel komoly kapcsolatot kialakíthatok. Megbízhatóság a legfontosabb!
Kata
50 éves
Hajdúszoboszló

Szia nem írok magamról sokat,de egy nagyon érzékeny szerethető nő vagyok,ha szeretnél megismerni írjál rám és beszélgessünk.


Párkereső urak

Társkereső urak Ebes és környékéről:

Roland
30 éves
Ebes

Üdv! Ha szeretnél megismerni egy munkájában autófüggő, a hétköznapi életben nyugodt, jelenben élő, céljait és álmait megvalósítani vágyó srácot jó helyen jársz.
Péter
32 éves
Ebes

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam! Keresem azt a hozzám illő embert, aki szellemes, értelmes, határozott szeret utazni és élni.
Tamás
29 éves
Ebes

Szeretek sétálni, kirándulni, rajzolni (inkább szerkeszteni és azt kiszínezni), sportolni, jógázni, olvasni, zenét hallgatni. Nyitott vagyok sok mindenre.
gabesz
36 éves
Ebes

Szia Kedves ismeretlen! :)Minek ez a pár sor,úgyse ezen múlik..ne meg hát ha most leírok mindent,akkor miről fogunk beszélgetni ha esetleg találkozunk,vagy csak akár hogy is,de beszélgetünk majd? !
Tamás
32 éves
Ebes

Sziasztok Egy 30 éves mackós humoros intelligens és állítólag jóképű srác vagyok ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan😉
Tamás
23 éves
Ebes

Tamás vagyok 21 èves Ebesi lakos hosszú távú megbízható kapcsolatra keresek hülgy partner kb velem korosztályat.
Józsi
38 éves
Ebes

Próbálkozom, a cél persze a csillagos ég.. meglátjuk. Ismerkedni szeretnék egyelőre, fontosnak tartom a személyes talàlkozót!
Béla
39 éves
Hajdúszoboszló

Humoros jókedvű segítőkész Hűséges srác vagyok Komoly kapcsolatot reményében regisztráltam erre az oldalra Sajnos nincs szuper erőm aki megszeretne ismerni írjon
Lali
37 éves
Hajdúszoboszló

Szeretnék megismerkedni komoly kapcsolat céljából kedves csinos hölgyel. Ha szimpinek találsz írj!!
János
43 éves
Hajdúszoboszló

Hobby: sport, természet, sport a természetben :) , jó kaja + sör. Zene: bármi csak ne nótás lakodalmas. Amit utálok: kapor, mazsola, grízgaluska. Amivel ki lehet kergetni az országból: kapros mazsolás grízgaluska.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Ebes környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/ebes
Nyomtatás dátuma: 2020-11-26 20:03:22