Társkereső Létavértes

jegyezz meg

Társkeresés Létavértesen (Hajdú-Bihar)

Létavértesi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 22 társkereső tag vár rád Létavértes és környékéről!
Rövid ismertető


Létavértes egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Létavértes és környékéről:

Eva
47 éves
Létavértes

" Csak azt az eletet erdemes leelnunk, melyet masokert elunk. " ( Albert Einstein) Ovonokent dolgozom, a gondolkodasom konzervativ. A mai media, bulvar es a celebvilag egyaltalan nem erdekel. A vakaciokat igyekszem kirandulasokkal tolteni, pl. szivesen utazom tengerpartra es ismerkedem...
Alexandra
28 éves
Létavértes

Szeretô családanya vagyok aki most megy át egy 11èv egyutèlèsbôl válásba szeretek fôzni szeretem az állatokat nem dohányzom!
Erika
50 éves
Létavértes

Erika vagyok 42 éves 5 éve vagyok szingli 2 fiammal élek együtt, és szeretnék egy komoly párkapcsolatot összehozni. Nem apát keresek hanem társat. Magamról annyit hogy vidám, szenvedélyes és bújós vagyok. Szeretek sütni , főzni , olvasni és társaságban lenni. (ha felkeltettem érdeklődésedet írj!)
Párkereső urak

Társkereső urak Létavértes és környékéről:

Sándor
65 éves
Létavértes

Átlagos középkorú, megbízható, segítőkész, egyszerű férfi vagyok. Hosszútávú párkapcsolatot keresek. Két felnőtt gyerekem van akik már nem élnek velem. Van egy 5 eves lányunokám és egy 4 hónapos fiúunokám. Még csak most ismerkedem a számítógéppel, így ha néha lassabban válaszolok előre is elnézés...
Ernő
50 éves
Létavértes

Sziasztok! Röviden egyedülálló vagyok.csak kizárolag komoly kapcsolatot szeretnék.személyes találkozás hive vagyok.hisz ott döl ell minden.
Zsolt
54 éves
Létavértes

Szaiasztok! Fiatalos, vidám férfi vagyok! Szeretek főzni, zenét hallgatni és horgászni. Tartós kapcsolatot keresek, hosszú távra! "Soha ne nézd mi volt, azt nézd mi lesz!"
István
43 éves
Létavértes

Lányát egyedül nevelő, komoly párkapcsolatot kereső apuka vagyok, ennek fejében ismerkednék. Ha te is ezt keresed akkor jelezz kérlek.
László
47 éves
Létavértes

Sziasztok!Egy jó kedélyű szeretni tudó ember vagyok aki keresi legalább ilyen adottságú életvidám párját komoly kapcsolat céljából!Kalandorok kíméljenek mert azt nem bírom!Imádom a természetet és az állatokat.Nem vagyok előfizető , ezért nem tudom megnézni kinek tetszem.
Erik
24 éves
Létavértes

Most jöne az hogy írjak magamról egy regényt nem teszem ha valaki szimpatikus a másiknak akor írjon neki és is merkedjenek ösze.!
Joco
32 éves
Létavértes

Üdv mindenkinek aki ezt a rövid leirast olvassa.. Nem vagyok nagy híve az internetes társkeresőknek, most azonban ki szeretném próbálni . Remelem Sikeres lesz a döntésen ...
Pisti
38 éves
Létavértes

Irhatnek sok mindent de szerintem folosleges aki meg akar ismerni az megtudja mijen vagyok.mert ide irhatok bar mit!!!
Zsolt
42 éves
Létavértes

Sándor
39 éves
Létavértes

Sanyi vagyok lètavèrtesen élek komoly kapcsolatra keresek korban hozzámillő hölgyet káros szenvedèlyeim nincsenek állatokat szerető családcentrikus párt szeretnèk.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Létavértes környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/letavertes
Nyomtatás dátuma: 2021-01-17 17:16:42