Társkereső Álmosd

jegyezz meg

Társkeresés Álmosdon (Hajdú-Bihar)

álmosdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 21 társkereső tag vár rád Álmosd és környékéről!
Rövid ismertető


Álmosd egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Álmosd és környékéről:

Mária
49 éves
Bagamér

Egy átlagos dolgozó nö vagyok.Szeretem az állatokat.A hobbim a virágok.Zenei téren mindent meghalgatok egyszóval vidám természetü vagyok.Szeretem a szemályes találkozást.Röviden ennyi.Nem vagyok elöfizetö igy nem tudok válaszolni a levelekre.
Eva
47 éves
Létavértes

" Csak azt az eletet erdemes leelnunk, melyet masokert elunk. " ( Albert Einstein) Ovonokent dolgozom, a gondolkodasom konzervativ. A mai media, bulvar es a celebvilag egyaltalan nem erdekel. A vakaciokat igyekszem kirandulasokkal tolteni, pl. szivesen utazom tengerpartra es ismerkedem...
Alexandra
28 éves
Létavértes

Szeretô családanya vagyok aki most megy át egy 11èv egyutèlèsbôl válásba szeretek fôzni szeretem az állatokat nem dohányzom!
Erika
50 éves
Létavértes

Erika vagyok 42 éves 5 éve vagyok szingli 2 fiammal élek együtt, és szeretnék egy komoly párkapcsolatot összehozni. Nem apát keresek hanem társat. Magamról annyit hogy vidám, szenvedélyes és bújós vagyok. Szeretek sütni , főzni , olvasni és társaságban lenni. (ha felkeltettem érdeklődésedet írj!)
Párkereső urak

Társkereső urak Álmosd és környékéről:

dorogi.csaba
37 éves
Álmosd

József
41 éves
Álmosd

Szeretnék egy ojan lányt megismerni,aki viszonozza a szeretetet,bizalmat,s velem van akkoris ha problémák vannakbár ezt megoldom egyedűek is mert eddig is úgy történt.
Imre
44 éves
Álmosd

Keresem az igazit akit tiszta szívből lehet szeretni. Tiszteli becsülni. Aki tudja mi a szeretet. Jobban rosszban együtt.
Jóci
46 éves
Bagamér

Szeretném megtalálni hűséges társamat aki mellettem van jobban és roszban egyaránt komoly kapcsolat céljából vagyok itt....
Sándor
65 éves
Létavértes

Átlagos középkorú, megbízható, segítőkész, egyszerű férfi vagyok. Hosszútávú párkapcsolatot keresek. Két felnőtt gyerekem van akik már nem élnek velem. Van egy 5 eves lányunokám és egy 4 hónapos fiúunokám. Még csak most ismerkedem a számítógéppel, így ha néha lassabban válaszolok előre is elnézés...
Ernő
50 éves
Létavértes

Sziasztok! Röviden egyedülálló vagyok.csak kizárolag komoly kapcsolatot szeretnék.személyes találkozás hive vagyok.hisz ott döl ell minden.
Zsolt
54 éves
Létavértes

Szaiasztok! Fiatalos, vidám férfi vagyok! Szeretek főzni, zenét hallgatni és horgászni. Tartós kapcsolatot keresek, hosszú távra! "Soha ne nézd mi volt, azt nézd mi lesz!"
István
43 éves
Létavértes

Lányát egyedül nevelő, komoly párkapcsolatot kereső apuka vagyok, ennek fejében ismerkednék. Ha te is ezt keresed akkor jelezz kérlek.
László
47 éves
Létavértes

Sziasztok!Egy jó kedélyű szeretni tudó ember vagyok aki keresi legalább ilyen adottságú életvidám párját komoly kapcsolat céljából!Kalandorok kíméljenek mert azt nem bírom!Imádom a természetet és az állatokat.Nem vagyok előfizető , ezért nem tudom megnézni kinek tetszem.
Erik
24 éves
Létavértes

Most jöne az hogy írjak magamról egy regényt nem teszem ha valaki szimpatikus a másiknak akor írjon neki és is merkedjenek ösze.!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Álmosd környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/almosd
Nyomtatás dátuma: 2021-01-17 15:38:08