Társkereső Monostorapáti

jegyezz meg

Társkeresés Monostorapátiban (Veszprém)

Monostorapáti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 18 társkereső tag vár rád Monostorapáti és környékéről!
Rövid ismertető


Monostorapáti egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Monostorapáti és környékéről:

Párkereső urak

Társkereső urak Monostorapáti és környékéről:

Attila
30 éves
Monostorapáti

Szeretek ismerkedni,és komoly kapcsolatok híve vagyok!Szeretek barátokkal mókázni,bulizni!Szabadidőmben a labdarúgás tölti ki a maradék időm
Dokihote
40 éves
Balatonhenye

Olyan kóbor-lovagos, és leginkább taoista-fatalista. Nem annyira pörgős, inkább nyugodt-szemlélődős. Jó vicceket, vidám, kedves dolgokat nagyon kedvelem, a rossz, gonosz és buta és alpáriakat pedig épp ellenkezőleg... Szeretem nagyon a vizeket, inni és úszni 1aránt, és az erdőket, dombokat,...
Feri
35 éves
Kapolcs

Sziasztok. 34 éves vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, egy éjszakás kaland nem érdekel. Van egy 13 éves fiam.
Gábor
31 éves
Taliándörögd

Gasztronómia szerelem <3 Hobbim a túrázás,grillezés,BBQ sütés ;) Komoly kapcsolatot keresek!! Ha szimpatikus vagyok írj nyugodtan :)
Béla
65 éves
Taliándörögd

Ötvenhét éves vagyok elvált egyedül élek bottal közlekedő mozgássérült vagyok
Zoltán
25 éves
Sáska

Üdvözöllek az adatlapomon kedves idegen! Családommal saját kis termelői v&#224;llalkozásunkban dolgozunk, egy apró Balaton - Felvid&#232;ki faluban.Nagyon sokat sütök,főzök,de szívesen elvégzek bármilyen házi vagy kerti munk&#224;t is. Szeretem az állatokat, kuty&#224;m, macsk&...
Attila
46 éves
Monoszló

magamról:szeretek motorozni,zenét hallgatni,szeretem az állatokat,és a barátságot képezőket,bokszoltam fél évet,de sok minden van de kevés a karakter.
Zoli
25 éves
Sáska

Én egy nagyon kedves srác vagyok szeretnék végre boldog lenni tapolca mellett lakom a szűleimmel de jöv&#245;re elköltözök a zalahalápi hegyre szeretnék egy olyan l&#224;nyt aki nem a külsöt n&#279;zi hanem a belsöt ha tetszek irjatok puszi
tik34
46 éves
Balatoncsicsó

Szia! Én egy vidám természetű srác vagyok.Kicsit néha szeleburdi,de azért komoly is.Van pár hobbim amit szeretek.Ha gondolod írj és mindent megbeszélhetünk.
Zoli
42 éves
Kővágóörs

Párt szerenék egy életre!Jó kedélyű ember vagyok és mindent szeretek az életben ami jó!Szeretek utazni,de nagyon!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

2011 november 17-én regisztráltunk párommal az oldalatokra. Csak ez az egy nap kellett mindössze ahhoz, hogy megtaláljuk egymást.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/monostorapati
Nyomtatás dátuma: 2021-05-07 06:18:48