Társkereső Monostorapáti

jegyezz meg

Társkeresés Monostorapátiban (Veszprém)

Monostorapáti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13 társkereső tag vár rád Monostorapáti és környékéről!
Rövid ismertető


Monostorapáti egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Monostorapáti és környékéről:

Párkereső urak

Társkereső urak Monostorapáti és környékéről:

Dokihote
40 éves
Balatonhenye

Olyan kóbor-lovagos, és leginkább taoista-fatalista. Nem annyira pörgős, inkább nyugodt-szemlélődős. Jó vicceket, vidám, kedves dolgokat nagyon kedvelem, a rossz, gonosz és buta és alpáriakat pedig épp ellenkezőleg... Szeretem nagyon a vizeket, inni és úszni 1aránt, és az erdőket, dombokat,...
Béla
64 éves
Taliándörögd

Ötvenhét éves vagyok elvált egyedül élek bottal közlekedő mozgássérült vagyok
Zoltán
24 éves
Sáska

Üdvözöllek az adatlapomon kedves idegen! Családommal saját kis termelői vàllalkozásunkban dolgozunk, egy apró Balaton - Felvidèki faluban.Nagyon sokat sütök,főzök,de szívesen elvégzek bármilyen házi vagy kerti munkàt is. Szeretem az állatokat, kutyàm, macsk&...
Attila
45 éves
Monoszló

magamról:szeretek motorozni,zenét hallgatni,szeretem az állatokat,és a barátságot képezőket,bokszoltam fél évet,de sok minden van de kevés a karakter.
Zoli
24 éves
Sáska

Én egy nagyon kedves srác vagyok szeretnék végre boldog lenni tapolca mellett lakom a szűleimmel de jövõre elköltözök a zalahalápi hegyre szeretnék egy olyan lànyt aki nem a külsöt nėzi hanem a belsöt ha tetszek irjatok puszi
Zsolt
34 éves
Pula

Egyszerű talán kedves és figyelmes tudd meg te! Komoly kapcsolatot keresek. Dohányzok de nem iszok!
Zsolt
34 éves
Pula

Helo én egy rendes,okos,szép,fitt,fiatalember vagyok és még ezeken felül SZERÉNY is :) Többit majd inkább 4 szemközt :)
István
34 éves
Gyulakeszi

Csak annyit tudok írni magamról,hogy nagyon kitartó vagyok és teljes mértékben megpróbálom mindig a 100% - ot adni az életben, munkámban és kapcsolataimban egyaránt.
Gábor
24 éves
Szentjakabfa

Gábor vagyok 23éves párt keresek dohányzok ritkán iszok alkoholt. Vvékony a testalkatom réhen sportoltam.
tom
48 éves
KővágóörsSikertörténetek

társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/monostorapati
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 13:12:00