Társkereső Monostorapáti

jegyezz meg

Társkeresés Monostorapátiban (Veszprém)

Monostorapáti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 10 társkereső tag vár rád Monostorapáti és környékéről!
Rövid ismertető


Monostorapáti egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Monostorapáti és környékéről:

Párkereső urak

Társkereső urak Monostorapáti és környékéről:

Dokihote
39 éves
Balatonhenye

Olyan kóbor-lovagos, és leginkább taoista-fatalista. Nem annyira pörgős, inkább nyugodt-szemlélődős. Jó vicceket, vidám, kedves dolgokat nagyon kedvelem, a rossz, gonosz és buta és alpáriakat pedig épp ellenkezőleg... Szeretem nagyon a vizeket, inni és úszni 1aránt, és az erdőket, dombokat,...
Attila
45 éves
Monoszló

magamról:szeretek motorozni,zenét hallgatni,szeretem az állatokat,és a barátságot képezőket,bokszoltam fél évet,de sok minden van de kevés a karakter.
Zoltán
24 éves
Sáska

Keresem a hozzám illő gazdálkodó lányt. Aki aranyos és kedves és ő is mezőgazdaságban tervezi a jővőjét mint én.
Zoli
24 éves
Sáska

Én egy nagyon kedves srác vagyok szeretnék végre boldog lenni tapolca mellett lakom a szűleimmel de jövõre elköltözök a zalahalápi hegyre szeretnék egy olyan lànyt aki nem a külsöt nėzi hanem a belsöt ha tetszek irjatok puszi
Kristóf
27 éves
Köveskál

Hiába is írok magamról hiszen csak úgy ismerjük meg egymást, ha találkozunk és beszélgetünk!Komoly kapcsolatot szeretnék,természetesen nálam a valódi belső érzelmek számítanak,nem pedig a valótlan,hamis egyszerű kis játék,ami a pénzről és a (melyik srácnak milyen tárgyi értéke van!!!)ezek nem érd...
István
33 éves
Gyulakeszi

Csak annyit tudok írni magamról,hogy nagyon kitartó vagyok és teljes mértékben megpróbálom mindig a 100% - ot adni az életben, munkámban és kapcsolataimban egyaránt.
Gábor
23 éves
Szentjakabfa

Gábor vagyok 23éves párt keresek dohányzok ritkán iszok alkoholt. Vvékony a testalkatom réhen sportoltam.
tom
48 éves
Kővágóörs

Zsolt
34 éves
Pula

Helo én egy rendes,okos,szép,fitt,fiatalember vagyok és még ezeken felül SZERÉNY is :) Többit majd inkább 4 szemközt :)
Ádám
29 éves
Káptalantóti

Szeretem a természetet, szeretek túrázni, pihenni , sportolni, enni, pihenni. Nem szeretek interneten beszélgetni, szerintem egy randin 10000 szer jobban megismerhetsz valakit.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/monostorapati
Nyomtatás dátuma: 2020-02-27 21:53:06