Társkereső Hosszúpályi

jegyezz meg

Társkeresés Hosszúpályiban (Hajdú-Bihar)

Hosszúpályi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 35 társkereső tag vár rád Hosszúpályi és környékéről!
Rövid ismertető


Hosszúpályi egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hosszúpályi és környékéről:

Piroska
68 éves
Hosszúpályi

66 éves egyedülálló vagyok. 1 gyermekem van, aki már nem él velem. Szeretnék egy becsületes és hüséges jó társra találni, akivel még bármi is kialakulhat, ha ő is ugy akarja.De eddig még nem sok sikerrel jártam és nem is reménykedek hogy valaha járhatok is.
Ibolya
30 éves
Hosszúpályi

Kedves és őszinte lány vagyok aki meg szeretne ismerni az írjon! Találjuk meg a közös nevezőt és beszélgessünk egy jót!
Marianna
37 éves
Hosszúpályi

Majd ha megismerkedünk mindent megtudunk egymásról. Ha szeretnél valami infót rólam kérlek írj privátban!:-)
szandy
26 éves
Hajdúbagos

sziasztok!! ismerkedni szeretnék.. akinek felkeltettem az érdeklődését az írjon!! csak bátran!! :-)
Marika
59 éves
Sáránd

Egy átlagos ember,aki a hivatali munka után szeret sütni,főzni,társaságban lenni.Szeretem a háziállatokat,kertészkedést.
Gyöngyi
51 éves
Mikepércs

Vidám, fiatalos nö vagyok. A számok mit számitanak :-) keresem hasonló társamat. Sétálni, beszélgetni, nevetni szeretek, de sajnos nem mindig ebből áll az élet.
Sziszi
63 éves
Mikepércs

Vidám természetű vagyok, szeretek a konyhában alkotni, zenét hallgatni minden mennyiségben, táncolni, kertészkedni, fürdőbe járni, kirándulni. Ha hasonló érdeklődésű vagy, talán ezeket jól csinálnánk együtt!
csenge
37 éves
Mikepércs

Éva
51 éves
Mikepércs

Energikus ,határozott nő vagyok, vidám ,mosolygós, szeretem az embereket, mindenkivel megtalálom a közös hangot, csoportvezetőként dolgozom. Két gyermek él még velem 18 és 14 évesek. Szeretem az állatokat, virágokat, szeretek rajzolni, verset írni.
Párkereső urak

Társkereső urak Hosszúpályi és környékéről:

János
52 éves
Hosszúpályi

Én egy őszinte, hűséges, szenvedélyes férfi vagyok.Tisztelem és becsülöm a nőket.Keresem igaz hű társamat ki elfogad olyannak amilyen vagyok.
József
51 éves
Hosszúpályi

Őszinte,nyitott az új iránt érdeklődő... Bonyolult és egyszerű... Ismerj meg! Sajnos az élet úgy hozta,hogy rossz döntést hoztam... Ezt a tévedést -azt mondják - soha nem késő helyrejozni... Olyan hölgy irjon,aki hasonlóan gondolkodik az életről,és egy vidám ,őszinte társra és barátra vágyik...
Zsolt
28 éves
Hosszúpályi

...Gyere és ismerj meg. Nem fogod megbánni ígérem. Csak ad meg a lehetőséget a dolgoknak.
Janos
43 éves
Hosszúpályi

Én egy kedves odaadó humoros megbÍzható srác vagyok keresem életem szerelmét hogy megadhassak neki mindent hogy boldogá tegyem hogy ő legyen a mindenem
Attila
52 éves
Hosszúpályi

Nem alkalmi kapcsolatot keresek,hosszú távra tervezek. A hazugságot nehezen viselem. Életem párját keresem.
Bacsa Tibor
54 éves
Hosszúpályi

Laszlo
51 éves
Monostorapáti

Üdv,kedves ltogató!Nem kalandot,inkbb ,tartós kapcsolatot szeretnk!Nyitott vagyok a szemlyes tallkozsra,hisz ott döl el minden!
Péter
34 éves
Monostorapáti

sziasztok peti vagyok szeretnék ismerkedni s komoly kapcsolatot os jelenleg ithon dolgozom de télen szezonálisan külföldön
Jani
42 éves
Monostorapáti

Gábor
32 éves
Monostorapáti

Keresem a párom akivel boldog lehetek akit boldoggá tehetek. Hosszú távú kapcsolatot leresek. Nagyon szeretném érezni és éreztetni hogy fontos vagyok hogy nekem fontos valaki. Ha te is így gondolod a dolgokat ne habozz írj bátran.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/hosszupalyi
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:19:47