Társkereső Balatonföldvár

jegyezz meg

Társkeresés Balatonföldváron (Somogy)

Balatonföldvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 47 társkereső tag vár rád Balatonföldvár és környékéről!
Rövid ismertető


Balatonföldvár egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Balatonföldvár és környékéről:

Lana
59 éves
Balatonföldvár

Szeretem ilné, kiràndulni, úszni, utazni,viràg illatát mfeg tb.... Egyszerű egy nő vagyok. 😊
Mária
64 éves
Balatonföldvár

Külföldi munkavállalást befejezve a Balaton partján telepedtem le. Elsősorban olyan korban hozzám illő intelligens úrral szeretnék megismerkedni, aki hasonló életúttal rendelkezik, aki szintén visszatért a gyökereihez, de továbbra is nyitott az újra, szereti a természetet, szeret utazni,...
Ágnes
56 éves
Balatonföldvár

Balaton mellett és ritkábban Budapest mellett élek. Gyerekeim felnőttek, így szabadon választhattam meg, hol élek, és mivel foglalkozom. Egyre inkább beletanulok a kert művelésébe, később talán állattartásba is belekóstolok. Szeretek itt élni, boldog és kiegyensúlyozott vagyok.Így olyan...
Gyöngyi
66 éves
Balatonföldvár

Nyugdijas vagyok,optimista természettel.Szeretem a rendet és tisztaságot a jól öltözöttséget.Szeretek moziba,fürdőbe járni,akár sétálni,utazni.A cél komoly kapcsolat.
Kovács Emilia
71 éves
Balatonföldvár

Klára
47 éves
Balatonföldvár

Komoly kapcsolat céljából keresem társamat, megbízható férfi személyében. Van egy 20 éves fiam aki velem él. Özvegy vagyok.
Mircsike
34 éves
Balatonföldvár

Komoly kapcsolatot keresek...
Mónika
45 éves
Balatonföldvár

Sziasztok! Keresem őszinte, kedves, megbízható partnerem! Csak komoly érdeklődők levelét várom! Ha szeretnél megismerni írj bátran!
Kati
72 éves
Balatonföldvár

Természetimádó, nyugdíjas nő vagyok. Jelenleg egyedül élek. Józan életű vidám, fiatalos mentalítású vagyok. Hasonló adottságokkal rendelkező nyugdíjas férfi ismeretségét keresem.
Zsuzsa
65 éves
Balatonföldvár

Fiatalos, csinos, igényes 60-es nő vagyok,sokoldalú és vidám természetű.Van humorérzékem, szeretem a táncot, zenét, szeretek utazni, vezetni, jókat főzni, vagy éttermekbe, cukiba járni. Igényes, ápolt fiatalos, anyagilag is jól szituált urat keresek, bel-vagy külföldről, 70éves kortól. Jó...


Párkereső urak

Társkereső urak Balatonföldvár és környékéről:

László
34 éves
Balatonföldvár

Szeretnék ismerkedni ki tudja mit hoz számomra a jövő, még az is lehet hogy meg találom végre a hozzám illőt!
Peti
47 éves
Balatonföldvár

Még én sem tudom pontosan, hogy mit is akarok itt! Átlagos férfi vagyok, semmi extra csak egy kicsit másképp gondolkodom mint a nagy átlag.
Laci
55 éves
Balatonföldvár

Szeretnék megismerkedni barátságos,vidám,kedves,hölgyet. A kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távú kapcsolatban gondolkozom. Kérem tiszteljenek meg bizalmukkal.
Monti
52 éves
Balatonföldvár

A legszörnyűbb amikor egy ember akinek mindene megvan , akinek élnek az emlékei ,élnek az álmai , él a jövője , ezeket felrúgva inkább kísérteteket kerget ...
Attila
49 éves
Balatonföldvár

Sziasztok! Azt mondják az okosok,hogy ilyen és ehhez hasonló oldalakon csak a csúnya,bonyolult,kibírhatatlan,buta,ostoba,....stb emberek próbálnak meg párt találni maguknak!Ugye nem így van?? 44 éves, fiatalos,elvált,jópofa,vicces,humoros,-illetve próbálkozom az lenni :) -szórakoztató,szókimo...
Vilmos
66 éves
Kőröshegy

Vilinek hívnak,Vállalkozó vagyok,sok mindent nem írok magamról,személyes találkozás lényeges számomra,szeretnék egy hosszútávú tartós kapcsolatot amit komolyan is gondolok.Várom a kedves arányos testalkatú megbízható hölgyek jelentkezését,64 éves korig!
Péter
37 éves
Kőröshegy

Szakácsként dolgozok kevés szabadidöm van ezért regisztráltam az oldalra szeretném megtalálni páromat
imi
47 éves
Kőröshegy

szia ha megnézed a bemutatkozómat az már kezdetnek nem rossz én egy őszinte ,néha komoly néha bolond ember vagyok, szeretem a gyerekemet a természetet ,és a vidám embereket.a személyes találkozásban hiszek egy fotó nem sok mindent árul el az emberről
Dani
32 éves
Szántód

Arpad
52 éves
Balatonszárszó

Csokolj lassan szeress melyen es bocsass meg gyorsan kockaztass adj bele mindent nem banok semmit sem es felejtsd el a rosszat.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/balatonfoldvar
Nyomtatás dátuma: 2020-02-27 21:36:04