Társkereső Asszonyrész

jegyezz meg

Társkeresés Asszonyrész (Hajdú-Bihar)

Asszonyrész-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 34 társkereső tag vár rád Asszonyrész és környékéről!
Rövid ismertető


Asszonyrész egy Hajdú-Bihar megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Asszonyrész és környékéről:

Barbara
42 éves
Nyíradony

Megbízható, az élet dolgaival kapcsolatban komoly gondolkodású, ugyanakkor vicces, szorgalmas, házias, rendszerető, természetkedvelő, aki szeret sok időt tölteni a szabadban, akár egy séta vagy kerékpározás közben. Ha lehetne három kívánságom, az egyik bizonyosan az lenne, hogy legyen egy olyan...
Szilvia
44 éves
Nyíradony

Magamról írhatnék sok jó tulajdonságok, amivel fel lehetne kelleni az ide látogató figyelmét, de a legbiztosabb az, ha meg ismer valaki és majd ő eldönti milyen is vagyok a szemében.
Ildikó
54 éves
Nyíradony

Üdvözlet mindenkinek,nyugodt ,tisztelet tudó ,csendes őszinte vagyok ,szeretek kirándulni ,zenét halgatni imádok unokázni,főzni,virágokkal foglalkozni ,és még sorolhatnám .
Anita
44 éves
Nyírlugos

Barátaim szerint jólelkű, realista, melegszívű, néha naív, vidám személyiség vagyok. Gyerekeim nagy fontossággal bírnak számomra. Fontos, hogy a mindennapjaimban hasznossá tegyem magam. Másokkal szemben figyelmes, előzékeny; a családom és barátaim érdekében bármikor szívesen háttérbe szorítom...
Tímea
47 éves
Nyírlugos

Család szeretö vagyok nagyon is mindent megteszek értük.társasági ember vagyok szeretek ismerkedni beszélgetni szeretek sétálni a termèszetbe a városokba.
Anita
40 éves
Nyírlugos

Nincs műmellem és felfújt ajkam, de pici, dekoratív külsővel rendelkezem.Nem szeretek sportolni,helyette alkotok valami számomra gyönyörűt, festegetek. A megérzéseimre hallgatok, igazi vízöntő vagyok. Ha szeretnél megismerni, fontos, hogy küldj képet - az első benyomás nekem lényeges.
Gizella
51 éves
Nyírlugos

Szeretnék ismerkedni Átlagos nő vagyok, szeretem ha valaki oda figyel rám , ha őszinte és tiszteséges Várom jelentkezéseteket
Nikolka
30 éves
Nyírlugos

nincs ide mit ironom ha megszeretnêln ismerni irj és jobban meg ismerjük egymàst puszi mindenkinek
Szilvia
48 éves
Nyírlugos

általában vidám természetű vagyok,szeretek kirándulni. ismerj meg és megtudod milyen vagyok csak bátran:-)
Krisztina Kriszti
30 éves
Fülöp

Aranyos becsületes őszinte ember vagyok szeretem a romantikát meg a munkámat amiben dolgozok egyszerűen csak enyi


Párkereső urak

Társkereső urak Asszonyrész és környékéről:

Joci
36 éves
Nyíracsád

Szerethető férfinak mondom magam akit meg kell ismerni szeretném végre újból sok év után a boldogságot
Tamás
30 éves
Nyíracsád

Erdészként dolgozom,Nyíracsádon élek,hobbim az edzés és a természet,komoly kapcsolat érdekel, hát röviden ennyi
Zsolt
29 éves
Nyíracsád

29 éves vagyok erdészetnél rakodó jelenleg szeretek sétálni zenét hallgatni, humoros vagyok de egyúttal komoly is amikor a helyzet úgy kívánja
Zsolt
46 éves
Nyíracsád

Keresem a párom akivel még csendben is lehet beszélgetni.Keresem aki körül szikrázik a levegő. Részletesebben személyes találka után hiszen ebben az ablakba bár mit beirhatnák. Egy pár mondatból vagy szerelmes idézetektöl melyeket máshonnan idézünk vagy másol fel az ember még nem magadból tör ...
Sándor
35 éves
Nyíracsád

Sziasztok lányok! Ismerkedni szeretnék Hajdú-Bihar megye és környékén élő kedves ,megbízható, egyedülálló lányokkal!!Képket, üzeneteket szívesen fogadok bárkitől!! elsősorban ismerkedés céljából, és a későbbiekben remélem megtalálom a számomra ideális hölgyet! Üdv mindenkinek: Sanyi :)
József
25 éves
Nyíracsád

Sándor
56 éves
Nyíracsád

Kapcsolatot keresek a közelben Nem iszom dohányzom. Van munkám. Átlagos ember vagyok. Bővebben irok az érdeklődőknek. Szia.
Gábor György
28 éves
Nyíracsád

Mit is írhatnék ide, kapcsolatot keresek egy megértő lány mellett. Remélem itt végre megtalálom a párom.
László
52 éves
Nyíracsád

Tíz éve váltam el,három lányom,és egy fiam van,ők az anyjuknál vannak,de tartsuk a kapcsolatot.Én egyedül élek,de mostrmár jó volna végre rátalálni valakire,aki talán engem keres.Szeretem a természetet,szivesen sétálok a szabadba(ha van időm)de egyedül nem olyan jó...
András
33 éves
Nyírmártonfalva

Elsősorban ismerkedem, aztán majd alakul.Nem nagyon szeretnék inkább ide semmit írni, de aki akar, az írjon bátran!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2010 októberében regisztráltam azzal a céllal,hogy megtaláljam a hozzám illő társat. Még aznap irtam egy levelet a számomra legszimpatikusabb férfinek,aki másnap válaszolt is!

tovább


társkereső sikertörténet

2006. januárjában egy 5 hónapig tartó kapcsolat befejezése után regisztráltam a startrandin.

tovább


társkereső sikertörténet

Nos, mi mindketten sok mindent láttunk már az életben: én egy hosszú kapcsolat utáni szakításból próbáltam 35 évesen talpra állni, mikor 2015. november első hetében feljelentkeztem a Párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/asszonyresz
Nyomtatás dátuma: 2021-01-21 13:37:14