Társkereső Újpetre

jegyezz meg

Társkeresés Újpetrén (Baranya)

újpetrei párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 39 társkereső tag vár rád Újpetre és környékéről!
Rövid ismertető


Újpetre egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Újpetre és környékéről:

Erna
40 éves
Vokány

Ezen az oldalon talán megtalálom azt a korban hozzám illő férfit, akivel egy hullámhosszon vagyunk. :-)
Katalin
38 éves
Kistótfalu

Kistótfaluban élek 7 éves kislányommal. Siklósra járunk dolgozni ugyanabba az iskolába. :-) Fontos számomra a közösségi lét, mert úgy gondolom, hogy közösségben tud a legjobban fejlődni az ember. Nagyon szeretek a...
Teréz
76 éves
Ivánbattyán

72 éves, érettségizett, özvegy nő vagyok, egy kis faluban, a saját házamban egyedül élek. Néhány éve van egy laptopom, ez jelenti a kapcsolatomat a világgal. Szeretnék megismerkedni egy kedves,barátságos, intelligens férfival, aki kedveli a molett nőket.
Anikó
38 éves
Ivánbattyán

Nem igazán tudok magamról mit írni!Mindenk ismerjen meg és döntse el hogy milyen vagyok!Nem szeretem magam docsérni,hiszen senki sem tökéletes,nekem is vannak hibáim!
Terez
76 éves
Ivánbattyán

71 éves, özvegy, érettségizett,falun egyedül élő, széleskörű érdeklődéssel rendelkező,vidám, mosolygós nő vagyok. Egy kedves, intelligens férfit keresek, aki egyedül él és kedveli a molett nőket.
giulia
35 éves
Olasz

sziasztok :-) !Giulia vagyok mondthatni eletvidam ,jokedvu altalaban,szeretek bulizni,utazni es kedves emberekkel baratsagot kotni ismerkedni.tobbit kesobb tovabbi szep napot..
Aliz
39 éves
Borjád

lili78
42 éves
Olasz

tünde
45 éves
Olasz

elvált vagyok és szeretném megtalálni a páromat akivel szerethetjük egymást és boldogok lehetünk még
Klári
51 éves
Olasz

Kedves, megbízható, tartós kapcsolatra vágyó nő vagyok. Óvónőként gyerekekkel foglalkozom, fontos számomra a családom, lakhelyem, a falusi környezet, az állatok, a természet. Szeretek kirándulni, a kreatív hobbikat szeretem. Korábban városban éltem, de a falusi élet nyugalmát hamar megszerettem....


Párkereső urak

Társkereső urak Újpetre és környékéről:

Mihály
36 éves
Újpetre

Élet filozófiám, hogy: Minden hosszú út egy lépéssel kezdődik. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.
Tamás
36 éves
Vokány

Helló ! Magamról csak annyit, hogy őszinte szeretni való férfi vagyok, aki azt a hölgyet keresi aki szereti, gondoskodik róla, mert én a tartós kapcsolat híve vagyok és az őszinteségé !
Tamás
36 éves
Vokány

Hogy is kezdjem ! Alapvetően nem szoktam társ keresőkre regisztrálni, de tudom azt hogy megtalálom az igazit, én egy normális őszinte embernek tartom magam, és általában elég egyenes vagyok mindenkivel szemben, mert csak úgy tudom magam őszintének bemutatni, aki több mindenre kíváncsi, az írjon k...
György
39 éves
Áta

Öszinte embernek tartom magam. Mindent megteszek a partneremért ha lesz. Nem szeretem mikor elítélnek a külsőség miatt a belsö ismerete nélkül.
Krisztián
35 éves
Egerág

Ahhoz hogy valaki többet tudjon rolam elöbb meg kell ismernie de alkalmazkodó hüséges figyelmes szerető(szerethető) embernek tartom magam! Ismerj meg!!!!
Balázs
34 éves
Belvárdgyula

Szia Ismerjük meg egymást aztán úgyis ki derül milyen vagyok Szeretek playstation ön játszani Szeretek pókerezni Szabadban lenni
Gábor
42 éves
Egerág

Kedves Érdeklődő! Sajnos én is abban a cipőben járok,hogy igen nacs csalódást kaptam egy párkapcsolattól! Pedig a tenyeremen hordoztam,de ő inkább most függetlenségre vágyik! Minden vágyam,hogy egy őszinte,kedves,mindenben kitartó,hűséges partnerem legyen! Családra vágyom,mégha nem is közös ...
László
56 éves
Palkonya

Vagyok aki vagyok.Ismerj meg.Amit nem találsz meg a profilomon,azt nyugodtan kérdezd meg.Mit irhatnék még.
Adrián
28 éves
Ivánbattyán

Sziasztok. Nem nagyon vagyok buliba járós típus,illetve munkám miatt sem nagyon van rá időm ezért nehéz személyesen ismerkednem. Ha van kedved írj nyugodtan :)
János
27 éves
Lothárd

Szakácsként dolgozok Pécsen.szeretem a társaságot nemszeretek egyedül leni, kedves és jokedvu szoktam általában leni


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Már korábban is tájékoztattam Önöket az oldal jóvoltából létrejött kapcsolatunkról, egymásra találtunk immár 19 hónapja, és boldogok vagyunk együtt. Ennek ellenére a családban történt tragédia folytán csak idén 2012.április 24-én házasodunk össze.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/ujpetre
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:09:55