Társkereső Bétaakna

jegyezz meg

Társkeresés Bétaakna (Baranya)

Bétaakna-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 147 társkereső tag vár rád Bétaakna és környékéről!
Rövid ismertető


Bétaakna egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Bétaakna és környékéről:

MAMCSA
62 éves
Hosszúhetény

61ÉVES ÖZVEGY VAGYOK!NEM SZERETEM AZ EGYEDÜLLÉTET!TISZTASÁG,JÓL FŐZÖK SÜTÖK!KOMOLY KAPCSOLAT!CSAK OLYANOK ÉRDEKELNEK AKIK HŰSÉGESEK!
Györgyi
62 éves
Komló

Koromhoz képest fiatalos, jókedélyü, kedves és társasági lény vagyok.Szeretek utazni, autót vezetni. Szeretem a Rock zenét és a kutyákat. NEM VAGYOK EGYEDÜLÁLLÓ,DE A ROSSZ KAPCSOLATOT SZERETNÉM JÓRA CSERÉLNI.Adj egy esélyt magadnak. Legalább egyet egy új életre, egy boldogabbra, olyanra, amiben...
Julianna
66 éves
Komló

Talán még nem késő egymásra találni!Párosan szép az élet.Én bízom benne,hogy sikerül ha te is így akarod!
margo
61 éves
Komló

Szeretek olvasni, utazni,alapjában véve vidám természetű,romantikus alkat vagyok.
Irénke
64 éves
Komló

Nem tudom mit írhatnék magamról.Átlagos nő vagyok,szeretek sétálni,olvasni,kirándulni.Kérlek csak akkor írj,ha komoly és őszinte a szándékod.Nincsenek nagy vágyaim,ami számomra fontos,az a becsület, őszinteség és hűség.Alkoholistát (a kocsma emberét)nem tudom elviselni.Kalandorok kíméljetek!!!!
Zita
43 éves
Komló

Negyven éves vagyok, két éve külön élek a férjemtől. A nagylányom 16 éves. Komlón élek, elsősorban komlói vagy környéki férfival ismerkednék. A többit személyesen.
Marianna
55 éves
Komló

Elváltam 8 éve az óta egyedül élek .3 felnőtt gyermekem van de már egyik sem lakik velem .4 unokám van..Kereskedelmi végzettségem ..óvodaidajka és svéd masszőr képesítésem van.Nagyon fontos számomra a csalad.
Erzsébet
63 éves
Komló

Társat keresek .Szeretnék még boldogan élni valakivel. Vidám nyitott emberszerető elfogadó tárast szeretnék találni.Ilyen vagyok én is.
Mária
57 éves
Komló

53 éves elvált nő vagyok.3 gyermekem van,külön élnek,és van 3 unokám.Nővérként dolgozom egy szoc.otthonban.Szabadidőmben szeretek utazgatni.
Timi
42 éves
Komló

Egyedül álló nő vagyok keresem páromat tartós kapcsolatot szeretnk gyermek nem akadály írj vagy hivj


Párkereső urak

Társkereső urak Bétaakna és környékéről:

Gyula
36 éves
Hosszúhetény

Mások szerint kedves vagyok megértő lehet velem beszélgetni. Jószívű vagyok lehet rám számítani, szeretek főzni van is érzékem hozzá. Kicsit ezermester vagyok ha kel villanyt ,vizet, autót és sok minden egyebet meg tudok javítani, és szeretek is barkácsolni. És szinte minden érdekel a világon mi ...
Szabi
23 éves
Hosszúhetény

Sziasztok. Egy életvidám, jókedélyű legény vagyok aki szeretné megtalálni a másik felét. Jelenleg a PTE Kutatóintézetében dolgozok, de szeretnék továbbtanulni, hogy magasabb szintre vigyem a szőlész borász szakmámat. Szeretek túrázni és se az otthonülős, se a bulis estéket nem vetem meg. A szakmá...
Tibi
39 éves
Hosszúhetény

„Csak a teljes őszinteség tesz szabaddá és védetté. Mert ha félelmeinket legyőzve kimondjuk az igazat önmagunkról, akkor már nem maradnak olyan támadási felületeink, amelyeken keresztül bárki megzsarolhatna vagy manipulálhatna minket. Mert nem az őszinteség tesz védtelenné, hanem azok a...
Máté
34 éves
Hosszúhetény

Megbízható találékony normális embernek Tarom magam. Nem akarok itt regényt írni személyesen ismerjük meg egymást
Balázs
40 éves
Hosszúhetény

Sziasztok! Sok évet töltöttem külföldön, világot láttam, de ez miatt sok minden kimaradt. Szeretnék egy tartós kapcsolatot és családot. Független vagyok, egyedül élek, rendezett az életem. Olyan társat keresek, aki nyiltan tud kommunikálni, nem kapcsolat függő, szeretne gyermeket (nem azonnal ;...
Ferenc
60 éves
Hosszúhetény

tartos kapcsolatot szeretnék...lehetőleg nem dohanyzó nőszemélyt keresek magam mellé...remélem sikerül megtalálnom az igazit..Üdv..
Márk
30 éves
Hosszúhetény

Helló. Hosszútávra keresek kapcsolatot, normális értékrenddel rendelkező hölgyet keresek akinek nem az a fontos hogy bmw je van-e az embernek, akinek nem az shopping az első és aki hűséges.
Zoltán
47 éves
Hosszúhetény

Szia,kedves érdeklődő! Zoltán vagyok teljes valómban hús-vér férfi!Társkeresés szándékával regisztráltam eme oldalra.Dics himnuszt nem vagyok hajlandó rittyenteni magamról!Nem is áll szándékomban!Szeretek moziba,társaságba járni,de az otthoni közös programok is vonzóak a számomra.Hihetetlen?Ha f...
János
72 éves
Komló

Nyugdijas vagyok ,egyedül élek rendezett körülmények között egy családiházban.Szeretek fözöcskézni,a kertembe Gyümölcsel, szöllövel bibelödöm.Egyszoval nem unatkozom,különös gondjaim sincsenek,de valakit eltunék képzelni az életembe.
Feri
49 éves
Komló

Sziasztok Feri vagyok!Komoly kapcsolatot kereső,természet és természetességet kedvelő ember vagyok,aki ezúton szeretné megtalálni őszinte,kedves,hűséges társát.UI:A személyes találkozás híve vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Ibolya története házassággal és gyermekáldással vált egésszé - de ne szaladjunk előre, ismerjük meg a teljes történetet!

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/betaakna
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:54:34