Társkereső Magyarhertelend

jegyezz meg

Társkeresés Magyarhertelenden (Baranya)

Magyarhertelendi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 133 társkereső tag vár rád Magyarhertelend és környékéről!
Rövid ismertető


Magyarhertelend egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Magyarhertelend és környékéről:

Moncsi
45 éves
Magyarhertelend

Most valami szépet kellene írnom ugye? Egyszerű nő vagyok,szeretek enni,élni,nevetni,borozni,nagyokat őszintén beszélgetni... Beszélgetünk??
Hajnalka
59 éves
Sásd

Sziasztok! Hajnalka vagyok. Annyi szépet írhatnék magamról, de nem teszem, mert én is csak egy ember vagyok és bizony vannak hibáim.
Eva
61 éves
Mánfa

61 éves vagyok komoly prkapcsolatra vgyom szeretem az llatokat szeretek bartkozni öszinte szeretet teljes ember vagyok
Györgyi
62 éves
Komló

Koromhoz képest fiatalos, jókedélyü, kedves és társasági lény vagyok.Szeretek utazni, autót vezetni. Szeretem a Rock zenét és a kutyákat. NEM VAGYOK EGYEDÜLÁLLÓ,DE A ROSSZ KAPCSOLATOT SZERETNÉM JÓRA CSERÉLNI.Adj egy esélyt magadnak. Legalább egyet egy új életre, egy boldogabbra, olyanra, amiben...
Julianna
66 éves
Komló

Talán még nem késő egymásra találni!Párosan szép az élet.Én bízom benne,hogy sikerül ha te is így akarod!
margo
61 éves
Komló

Szeretek olvasni, utazni,alapjában véve vidám természetű,romantikus alkat vagyok.
Irénke
64 éves
Komló

Nem tudom mit írhatnék magamról.Átlagos nő vagyok,szeretek sétálni,olvasni,kirándulni.Kérlek csak akkor írj,ha komoly és őszinte a szándékod.Nincsenek nagy vágyaim,ami számomra fontos,az a becsület, őszinteség és hűség.Alkoholistát (a kocsma emberét)nem tudom elviselni.Kalandorok kíméljetek!!!!
Zita
43 éves
Komló

Negyven éves vagyok, két éve külön élek a férjemtől. A nagylányom 16 éves. Komlón élek, elsősorban komlói vagy környéki férfival ismerkednék. A többit személyesen.
Marianna
55 éves
Komló

Elváltam 8 éve az óta egyedül élek .3 felnőtt gyermekem van de már egyik sem lakik velem .4 unokám van..Kereskedelmi végzettségem ..óvodaidajka és svéd masszőr képesítésem van.Nagyon fontos számomra a csalad.
Erzsébet
63 éves
Komló

Társat keresek .Szeretnék még boldogan élni valakivel. Vidám nyitott emberszerető elfogadó tárast szeretnék találni.Ilyen vagyok én is.


Párkereső urak

Társkereső urak Magyarhertelend és környékéről:

Bálint
39 éves
Magyarszék

Tartós kapcsolatra keresek olyan hölgyet aki hosszútávú párkapcsolatban gondolkodik, ha te ilyen vagy írjál.
Richard
29 éves
Magyarszék

Az élet olyan, akár egy gitárszóló. Hangok és akkordok sora mely végül egyetlen dallammá forr össze. -Nem tudok itt levelet írni, de ha a kedves olvasó érez magában az ambíciót és bátorságot, írjon bátran az "Arckönyv" nevű oldal angolra lefordított megfelelőjén, onnan pedig majd meg...
András
31 éves
Abaliget

Sziasztok.Én egy olyan nőt keresek aki komoly kapcsolatot keres, egy igazi nő személyében.Rolam annyit hüséges tipus vagyok szeretek turázni fözni barátokkal lenni utazni ismeretlen helyeket megismerni.
Isti
33 éves
Abaliget

Sziasztok ! István vagyok 29-éves és keresem a párom elsősorban komoly kapcsolat reményében! Ismerj meg! :)
Norbi
34 éves
Liget

Keresem azt az összinte hölgyet akivel közös a vonzalom és a szimpátia,vidám és nyugodt természetű.megbízható és őszinte.
Zoltan
34 éves
Liget

Szeretném meg találni az igaz szerelmet.hissz sok csalodás ért ezért ko.oly kapcsolatot szeretnék aki hü és tiszta szivböl szeret
Ferenc
37 éves
Sásd

Szia , romantikus , megbízható, humoros és nagyon szeretni tudó srác vagyok , szeretem a szép helyeket pl Dél Dunántúl , Mecsek lankái Orfű , nyugalmat , sétát , jó beszélgetéseket a jó kajákat és szeretném az élményeimet megosztani a társammal , szeretem az autósportot, tevékenykedtem is benne d...
Viktor
29 éves
Sásd

Hello Egy bevállalós srác vagyok aki érdeklődik sok minden iránt. Amúgy meg komoly ismerkedni szeretnék aztán lesz ami lesz .
Zoli
62 éves
Mánfa

Zoli 56 éves egyedül álló komlói férfi vagyok. Szeretnék megismerkedni 49-58 éves hölgyel tartos kapcsolat céljából
Zsolt
40 éves
Sásd

Szemüveges vagyok.187cm magas vagyok,vékony testalkatú.Usmerkedés céljából regisztráltam.Alkalmazottként Dolgozom egy pécsi cégnél.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2021 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/magyarhertelend
Nyomtatás dátuma: 2021-06-20 12:36:30