Társkereső Újvenyim

jegyezz meg

Társkeresés Újvenyim (Fejér)

Újvenyim-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 465 társkereső tag vár rád Újvenyim és környékéről!
Rövid ismertető


Újvenyim egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Újvenyim és környékéről:

Renáta
38 éves
Nagyvenyim

Optimista ember vagyok. Mosolygós, vidám. Családcentrikus . Nyitott. Keresem azt a társat aki elfogad úgy, ahogy vagyok. Képes elfogadni a gyermekem.
Zsuzsanna
45 éves
Nagyvenyim

Egy mozgássérült nő vagyok, ha van bátorságod és nem ijjeszt meg a szó, nézz mögé és ismerj meg. Nem vagyok előfizető nem kátom ki akar velem ismerkedni. Szexisták kíméljenek létszíves.
Erzsébet
70 éves
Dunaújváros

Szeretnék újra találni egy megértő, kedves , jó humorú társat, barátot akivel kölcsönös szimpátia esetén lehetnének közös szép programjaink, élményeink. Szeretem a művészeteket, a kirándulásokat, a wellness szállodákat, a filmeket, a közös főzéseket kerti partykat családdal, barátokkal.
Edit
67 éves
Dunaújváros

Komoly, tartós kapcsolatot keresek. Szeretem a társaságot, zenét, kirándulást, gyògyfürdőzést. Szívesen kertészkedek, főzök. Családcentrikus vagyok.
Gabriella
60 éves
Dunaújváros

Meglátom mit tartogat számomra a véletlen. Sok mindennel foglalkozom, sok minden érdekel. Magam is űzök egy szép kreatív elfoglaltságot. Ami a képzőművészet határait súrolja. Hasonló beállítottságú partnerre akadni se lenne rossz. Szeretnék színes életet élni,amíg még lehet, ha megtalálom hozzá...
Gizella
62 éves
Dunaújváros

Vidám, pozitív gondolkodású hölgy vagyok. Szeretem a természetet, imádok sétálni a közelemben lévő Duna parton. Szeretem a szórakoztató könyveket, a kellemes nyugtató zenei előadásokat. Sportok közül az íjászat a kedvencem. Dunaújváros és 40 km-es körzetében keresem a párom 60 - 68 éves korig.
Krisztina
35 éves
Dunaújváros

Dunaújvárosban élek 2 gyermekemmel. Szeretek kirándulni, élvezni az életet. Komoly kapcsolat reményében keresem jövőbeni páromat.
Katalin
52 éves
Dunaújváros

Egy teljesen normális nő vagyok. Akár hihető, akár nem! :-):-):-) Tudom, mostanában...
Ilcsi
47 éves
Dunaújváros

Itt vagyok. ....45 évesen.... divatosan duzzadtan. ....Kis boldogság rámférne. ... várom az érdeklődők et. ..😀😀
Klára
57 éves
Dunaújváros

MINDENRE NYITOTT, VIDÁM, ŐSZINTE, EMPATIKUS SZEMÉLYISÉG VAGYOK. SÉRÜLT GYERMEKEKKEL DOLGOZOM.INTELLIGENS, ŐSZINTE PÁROM KERESEM. ÉRDEKEL: A KÜLÖNBÖZŐ EMBEREK KULTÚRÁJA, A VALLÁSOK, A TERMÉSZETFELETTI DOLGOK, A PSZICHOLÓGIA. MÉLY, TARTÓS KAPCSOLATOT KERESEK...AKÁR...ERRE AZ ÉLETRE..


Párkereső urak

Társkereső urak Újvenyim és környékéről:

Patrik
21 éves
Nagyvenyim

egy vices falun lako férfi kersi paárját magamrol szeretek poénkodni romantikus alkat vagyok szeretem az álatokat szeretek természetben járni csak barati társaságban szoktam ini és nem dohányzok !
Róbert
57 éves
Nagyvenyim

Tartós kapcsolatot szeretnék, hiányzik egy igazi klassz társ! Szeretem az érzékiséget, a női szépségét, és ezen értékeket megbeccsülöm és tisztelem!!!!
György
38 éves
Nagyvenyim

Szerény, életvidám srác vagyok. Komoly kapcsolatom még nem volt, csak alkalmiak. Kedves, megértő lánnyal ismerkednék.
Attila
51 éves
Nagyvenyim

Családcentrikus szorgalmas ember vagyok. Szertném megtalálni a páromat.Őszinte hűséges tipusu hölgyet keresek!
Andras
45 éves
Nagyvenyim

Szia. Roviden magamrol csak annyit hogy jo fej vagyok es nyitott vagyok mindenre. Mint mindenki keresem azt a lanyt akivel jol ki lehet jonni es normalis. Irjatok levelet!Valaszolok!
Zoltán
36 éves
Nagyvenyim

Szia! Egy átlagos pasi keres egy átlagos nőt. Van egy 7éves kisfiam, ugyan nem velem él, de ennek tudatában írj. Szakács vagyok. Életvidám. És nem a szomszédból lopom a dumám.😀
Attila
41 éves
Nagyvenyim

Nem tudom létezik e ilyen,de szeretnék már egy nyugodt,békés kapcsolatot egy csodálatos nővel :)Ismerj meg..:)
Sándor
36 éves
Dunaújváros

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Ennek fényében gondolja mindenki végig az írást.:D,:D
László
66 éves
Dunaújváros

Üdvözlöm a sorstársaimat,akik szintén ezeken az oldalakon keresik a társukat.Bevallom,elég nehéz feladat,szép is legyen ,jó is legyen ,elfogadjon és elfogadjam.De talán még nem késő és nincs veszve minden.Na .. én ezért vagyok itt.És sok sikert mindenkinek és magamnak is.Szép napokat kivánok.
Atti
45 éves
Dunaújváros

Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek.... Ezt a tökéletlen személyt keresem, az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetek, miközben azt gon...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/ujvenyim
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 13:46:34