Társkereső Dunaegyháza

jegyezz meg

Társkeresés Dunaegyházán (Bács-Kiskun)

Dunaegyházi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 137 társkereső tag vár rád Dunaegyháza és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaegyháza egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaegyháza és környékéről:

Maja
22 éves
Dunaegyháza

Szia én egy 18 éves lány vagyok aki szereti a rockot metált,de szinte bármire nyitott vagyok. Ha esetleg szimpatikus vagyok neked akkor írj rám.
Ildikó
48 éves
Solt

Szia. Ezúton keresem társam hosszú távú kapcsolat reményében.Amennyiben úgy gondolod szimpatikus vagyok,írj bátran!Alapvetően vidám alaptermészetű vagyok,szeretek olvasni,kirándulni,stb.
földi erika
59 éves
Solt

Szeretném megtalálni az igazit, bár egyre kevésbé hiszek benne, hogy meglelem. Bár tudjátok a remény hal meg utoljára, így hát még reménykedem.
Rita
62 éves
Solt

Komoly gondolkodású,de vidám hölgy vagyok! Szeretni,és szeretve lenni a világ legcsodálatosabb dolga!Együtt örülni a szépnek,kitalálni egymás gondolatát,örülni egymás sikerének,hétköznapokat ünneppé varázsolni,bajban egymást segíteni,és folytathatnám! A világnak csak egy valaki vagyunk,de...
Zsuzska
39 éves
Dunaföldvár

Barátaim szerint én egy jókedvű, mosolygós életvidám pörgős csajszi vagyok, aki szereti a kihívást! Szeretetre, megértésre és törődésre vágyom! Viszont nem csak kapni de adni is szeretek! Személyes találkozókat jobban szeretem, én még hiszek a békáknak
Éva
65 éves
Solt

Kedves nőies, társaság kedvelő nő vagyok!Hasonló típusú párom keresem, Szeretek szeretni, és szeretve lenni!
Zsuzsanna
68 éves
Dunaföldvár

Örökmozgó, vidám, határozott, őszinte/szókimondó/ mások véleménye szerint kortalan.Kirakatrendezőként a reklám szakmában még felkérésre dolgozok.Magamra és a környezetemre igényes vagyok.Olyan Barátot, Társat keresek ki toleráns,elfogad a hisztimmel együtt.Írni mindent lehet, de a személyes...
Éva
65 éves
Solt

Kedves, családcentrikus, nő vagyok. Keresem korban, hozzám illő párom!Tálán sikerűl itt megtalálnom, azt a férfit, akivel az életem hátra lévő részet leélem!
Ildikó
61 éves
Dunaföldvár

Epatikus, megbizható , rendezett élet vitelü vidám, nő vagyok. Nyitott a világra, kulturát, túrát, vizi élményeket látogatok szívesen. Fontos számomra a kommunikáció a minden napokban Jellemző rám a bika jegy.
Kriszta
66 éves
Dunaföldvár

Szeretem az embereket,szeretem az életet!Imádok olvasni,kiállításokra mászkálni,színházba menni,jókat enni,beszélgetni.A humorban nem ismerem a tréfát!Lássuk,mire megyünk egymással!


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaegyháza és környékéről:

Szabolcs
33 éves
Dunaegyháza

Komoly kapcsolatot keresek Írj bátran ha szeretnél megismerni. Gyere és ismerj meg....
Sándor
27 éves
Dunaegyháza

Szia Egy komoly kapcsoladot keresek, azt szeretném hogy de a leírásban ismerjük meg egymást hanem a ismerkedésel :) .
Nándor
27 éves
Dunaegyháza

Kersem azt a nőt aki kisebb nagyobb hibáimmal együtt tudna engem szeretni és csáladot alapítani velem!
Tomi
30 éves
Dunaegyháza

Nem hiszem hogy sok mindent kéne nekem ide írni! Ha valaki meg akar tudni velem kapcsolatban valamit az jelezze szándékát!
Sándor
49 éves
Dunaföldvár

Kedves Ismeretlen! Megbízható, mély érzésű, őszinte ember vagyok. Nagyon szeretem a természetet és az állatokat, főleg a kutyákat. Szívesen kertészkedek, barkácsolok és utazok. A sport életem elválaszthatatlan része. Egy tartalmas, harmonikus kapcsolathoz keresek Társat. Amit adni tudok: szere...
Fecó
49 éves
Solt

Szia! Egyedülálló elvált férfi vagyok, aki szeretne szeretni és szeretve lenni. Keresem páromat, társamat kedvesemet, azt a kedves hölgyet, akivel megéljük,megértjük egymást. Kicsit kertészkedem és szeretek , sportolni tai-chit gyakorlom, ahogy időm engedi, amiből sajnos egyre kevesebb van. S...
Pityesz174
46 éves
Solt

Szia Pityu vagyok. Olyan hűséges társam keresem, aki nem egyéjszakás kalandot keres.Nem vagyok vékony, és kigyurt sem.Mackos vagyok,és szemüveges.
Gábor
46 éves
Dunaföldvár

Csendes , nyugodt de egy jó bulira nyitott kis mackó vagyok . A fotóról csak annyit hogy ez a munkám is , hivatásos vadász vagyok .
János
44 éves
Solt

Egyedülállóként függetlenként leendő társamat szeretném megtalálni egy őszinte kapcsolat reményében.
István
44 éves
Dunaföldvár

Komoly kapcsolatot keresek .Hűséges,odaadó,érdeklődő ,beszédes vagyok.Nincs káros szenvedélyem.Horgászok,kerékpározok,kertészkedek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/dunaegyhaza
Nyomtatás dátuma: 2020-11-24 12:57:06