Társkereső Pélpuszta

jegyezz meg

Társkeresés Pélpuszta (Fejér)

Pélpuszta-i párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 36 társkereső tag vár rád Pélpuszta és környékéről!
Rövid ismertető


Pélpuszta egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pélpuszta és környékéről:

orbán andrásné
66 éves
Szabadhidvég

Jucus
59 éves
Szabadhidvég

Szia Jucus vagyok. Én egy 54 éves nő vagyok.Szeretnék komoly kapcsolatot, .Én romantikus vagyok,szeretem a természetett aki szeret s akit lehet szeretni.Az öszinteség számomra nagyon fontos. Valahol létezel, Valahol én is, Valamit kérdezel, Valamit én is. Néha vágy van benne. Néha REMÉNY...
Eszter
54 éves
Magyarkeszi

Sziasztok A bemutatkozáskor bármit mondhat az ember. Azt mondjak kedves vagyok,nyugodt temészetü. Gyerek szeretö. Szeretem a munkám ,ami pontos és preciz. Ezt nem én mondtam. Nem er csak nézegelődni,bátran írjatok. Még tudnék többet írni. Inkább ismerjük meg egymást.
Zsuzsi
50 éves
Lajoskomárom

Zsuzsi vagyok,49 éves vagyok. Elváltam és két lányom van. Vendéglátásban dolgozom egy helyi panzióban. Kedvesnek és -pozitív személynek tartom magam.
Alexandra
33 éves
Lajoskomárom

Írni bármit lehet úgyis a helyzet adja magát....😉Én nem bonyolodom bele nagy mese irásba mert szerintem nem ezen múlik a szimpátia....
Viki
23 éves
Balatonszabadi

hello! Sajnos nem tudok magamról semmitse írni :// Aki meg akar ismerni írjon ha én is meg akarom vissza írok ;D
Veronika
38 éves
Ságvár

Pár éve cseréltem le nagyvárosi életemet a vidéki életforma kedvéért. Egy Balaton környéki falucskában kezdtem el vegyszermentesen gazdálkodni baráti-családi közreműködéssel. Fontos számomra a természet közelsége, az ökológiai gondolkodás és tiszta élelmiszerek előállítása, ezért ezen a...
Párkereső urak

Társkereső urak Pélpuszta és környékéről:

Imre
28 éves
Mezőkomárom

Városban szocializálódott de vidéken élő és ott vállakozó férfi vagyok. Szeretek sportolni amit rendszeresen csinálok is. Meg van a 100 karakter tehát a többit esetleg személyesen
Ferenc
32 éves
Mezőkomárom

Szeretnék egy komoly hölgyel megismerkedni! A lépések folyamán remélem egymásra találunk! Várom üzeneteiteket! 😘
Péter
33 éves
Mezőkomárom

Üdv Kedves Látogató Nem szeretném nagyon jellemezni magam, úgyis minden kiderül a későbbiekben. A legfontosabb talán a regisztrációm célja, mégpedig hogy szeretném megtalálni a Társam, akivel segítjük, kiegészítjük egymást, akivel mindent megoszthatunk megbeszélhetünk egymással, akihez jó egy...
Tibor
37 éves
Nagyberény

Komoly kapcsolatot keresek őszinte megbízható jó humorú vagyok. Keresem azt a nőt aki hasonló társat keres.
Attila
34 éves
Ádánd

Teljesen mindegy hogy mit írok ide nem azon fog múlni! Szeretnék ismerkedni a többi majd úgyis alakul
Attila
51 éves
Ádánd

Szia kedves látogató 😊 Nem szeretnèk litániákat írogatni, ezèrt beszèlgessünk aztán kiderül, hogy egymást keressük vagy se!😉 Nem vagyok előfizető, ès nem is leszek az!
Lackó
38 éves
Ádánd

Szia Lackó vagyok Ádándrol(Siófok mellett)!Főállásban vagyonőrként,másodállásban pedig saját ;illegális mezőgazdasági vállalkozásomba; dolgozom és élek!Szabadidőmbe szeretek sétálgatni a természetbe,horgászni,filmeket nézni!Vidám,kedves,vicces kis nagymackó vagyok!Társkereső oldalon most vagyok e...
Zoltán
39 éves
Ádánd

Igazán szerelmes típus vagyok, és én is szeretem ha szeretnek! Nagyon bújós típus vagyok de én szeretem ha bújnak hozzám!
Róbert39
41 éves
Nagyberény

Szia Róbert vagyok!Keresem komoly kapcsolatra őszinte,hűséges,kedves,megértő társam,akinek fontosak még azok a dolgok,romantika,törödés odafigyelés,és a tisztelet egy más felé,és akik elfogadják egymást nem akarják meg változtatni a másikat.
Krisztián
42 éves
Som

Őszinte, objektiv, természetbarát, szabad szellem vagyok, aki partnert keres az életre. Inkább a természet közelében élek, mint egy városban.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Mát több éve tagja voltam a társkereső oldalnak, nagyon sok potenciális jelölttel találkoztam,de sajnos minden férfiban találtam valamit, ami nem tetszett, ezt a belső tulajdonságokra értem.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább


társkereső sikertörténet

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom.

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/pelpuszta
Nyomtatás dátuma: 2020-02-27 20:47:17