Társkereső Nagyberény

jegyezz meg

Társkeresés Nagyberényben (Somogy)

Nagyberényi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 33 társkereső tag vár rád Nagyberény és környékéről!
Rövid ismertető


Nagyberény egy Somogy megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nagyberény és környékéről:

Eszter
54 éves
Magyarkeszi

Sziasztok A bemutatkozáskor bármit mondhat az ember. Azt mondjak kedves vagyok,nyugodt temészetü. Gyerek szeretö. Szeretem a munkám ,ami pontos és preciz. Ezt nem én mondtam. Nem er csak nézegelődni,bátran írjatok. Még tudnék többet írni. Inkább ismerjük meg egymást.
Veronika
38 éves
Ságvár

Pár éve cseréltem le nagyvárosi életemet a vidéki életforma kedvéért. Egy Balaton környéki falucskában kezdtem el vegyszermentesen gazdálkodni baráti-családi közreműködéssel. Fontos számomra a természet közelsége, az ökológiai gondolkodás és tiszta élelmiszerek előállítása, ezért ezen a...
orbán andrásné
66 éves
Szabadhidvég

Jucus
59 éves
Szabadhidvég

Szia Jucus vagyok. Én egy 54 éves nő vagyok.Szeretnék komoly kapcsolatot, .Én romantikus vagyok,szeretem a természetett aki szeret s akit lehet szeretni.Az öszinteség számomra nagyon fontos. Valahol létezel, Valahol én is, Valamit kérdezel, Valamit én is. Néha vágy van benne. Néha REMÉNY...
Viki
23 éves
Balatonszabadi

hello! Sajnos nem tudok magamról semmitse írni :// Aki meg akar ismerni írjon ha én is meg akarom vissza írok ;D
Párkereső urak

Társkereső urak Nagyberény és környékéről:

Tibor
37 éves
Nagyberény

Komoly kapcsolatot keresek őszinte megbízható jó humorú vagyok. Keresem azt a nőt aki hasonló társat keres.
Róbert39
41 éves
Nagyberény

Szia Róbert vagyok!Keresem komoly kapcsolatra őszinte,hűséges,kedves,megértő társam,akinek fontosak még azok a dolgok,romantika,törödés odafigyelés,és a tisztelet egy más felé,és akik elfogadják egymást nem akarják meg változtatni a másikat.
Krisztián
42 éves
Som

Őszinte, objektiv, természetbarát, szabad szellem vagyok, aki partnert keres az életre. Inkább a természet közelében élek, mint egy városban.
József
33 éves
Ságvár

Sziasztok! Hirtelen nem is tudom mit írhatnék magamról. Természetesen szeretem a természetet és az állatokat, viszont ezt valószínűleg mindenki leírja. Imádom az elgondolkodtató filmeket és a jó könyveket. Kezdésnek azt hiszem ennyi.
Csaba
43 éves
Ságvár

Nem igazán tudom mit írjak ide ha szeretnél megismerni írj nyugodtan!A személyes találkozóban hiszek!
Attila
34 éves
Ádánd

Teljesen mindegy hogy mit írok ide nem azon fog múlni! Szeretnék ismerkedni a többi majd úgyis alakul
Attila
51 éves
Ádánd

Szia kedves látogató 😊 Nem szeretnèk litániákat írogatni, ezèrt beszèlgessünk aztán kiderül, hogy egymást keressük vagy se!😉 Nem vagyok előfizető, ès nem is leszek az!
Lackó
38 éves
Ádánd

Szia Lackó vagyok Ádándrol(Siófok mellett)!Főállásban vagyonőrként,másodállásban pedig saját ;illegális mezőgazdasági vállalkozásomba; dolgozom és élek!Szabadidőmbe szeretek sétálgatni a természetbe,horgászni,filmeket nézni!Vidám,kedves,vicces kis nagymackó vagyok!Társkereső oldalon most vagyok e...
Laci
23 éves
Magyarkeszi

21 vagyok , szingli, rendes srac vagyok , doldozzok mar egy ideje , keresem az igazi not , szeretek kirandulni stb.,
Zoltán
39 éves
Ádánd

Igazán szerelmes típus vagyok, és én is szeretem ha szeretnek! Nagyon bújós típus vagyok de én szeretem ha bújnak hozzám!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Kedves Parom.hu! Harminc felett, ha az ember nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, bulizni pedig a ritkánál is ritkábban jár, milyen reális lehetőségei maradnak az ismerkedésre? Szerintem csakis a net, ezért újra és újra ráfanyalodtam, hol hosszabb, hol rövidebb ideig, de minél több tapa...

tovább
Copyright 2003-2020 by Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. Minden jog fenntartva.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.premiumtarskereso.hu/tarskereso/nagybereny
Nyomtatás dátuma: 2020-02-27 21:42:04